Зодиите си имат свой начин да скриват истината. Ето как го правят различните зодиакални знаци

Всяка зодия има свой начин да скрива истината. Ето как го правят различните зодиакални знаци:

Овен
Когато Овенът лъже, той ще се постарае да изглежда също толкова безгрижен, както и през останалото време, когато е честен.

Ето защо му се получава толкова добре. Изключително трудно е да разберете кога един Овен лъже. Когато е хванат в лъжа, той ще направи всичко възможно да ви убеди в правотата си. Ще поддържа тезата си докрай с цената на достойнството си.

Телец

Когато Телецът лъже го прави много внимателно. Неговите лъжи са щателно пресметнати до последния детайл. Той е преценил всяка мярка, количество, обстоятелство, алиби и всичко необходимо, за да бъдете убедени в неговите лъжи. Ако например трябва да лъже къде е бил снощи, той ще разкаже бавно и прецизно обмислено цялата история. Ще я повтори, ако това се налага, само и само да е по-убедителен.

Близнаци

Въпреки че лъжат постоянно, Близнаците са ужасни лъжци. Винаги им личи. Никога не помнят какво са казали преди малко, затова се и оплитат в собствените си конци. Заради това хората спират да им вярват, дори когато казват истината. Близнаците не са никак внимателни в думите си, когато говорят неистини, затова и често изпадат в неловки ситуации. Когато бъдат хванати в крачка, Близнаците ще се опитат до последно да ви убедят, че нещо вие не сте разбрали правилно. Веднага сменят тезата си и красноречиво, както винаги, започват да разтягат нов локум.

Рак

Раците са честни през повечето време. Те са една от най-откровените зодии в зодиака. Това е наистина страхотна черта, но въпреки това и на тях понякога им се налага да изрекат по някоя лъжа. Когато Ракът се опитва да лъже изглежда по-скоро като дете, което се оправдава пред майка си, отколкото като зрял възрастен. Най-отличителният белег, по който ще познаете дали ви лъже, е че вероятно изобщо няма да може да ви погледне в очите.

Лъв

Лъвът е много уверен зодиакален знак. Когато става въпрос за лъжа, увереността му помага да остане съсредоточен в онова, което трябва да изрече или направи. Лъвът ще вложи цялата си енергия, за да ви убеди в лъжите си. Той е влиятелен и обаятелен по характер знак, който винаги знае как да излезе от ситуацията. Това опасно умение може да се окаже много натоварващо за общуващите с Лъва. Едно друго опасно негово оръжие е стремежът му непременно да ви разколебае във вас самите. Стратегия, която му помага да отвлече вниманието от лъжите си и да ги превърне в истина.

Дева

Девите отдават огромно значение на всеки незначителен детайл, само не и когато се отнася до лъжата. Не ги бива да лъжат. Изобщо не могат да структурират лъжливата си теза, дори в името на това да се защитят. Обикновено, когато Девата копае гроб другиму, тя самата пада в него заради нескопосаността си като лъжец. Често една от причините Девите да се провалят в лъжите си е, защото не могат да преодолеят природата си и непрекъснато добавят детайли към историите си. Така се оплитат в лъжи и понякога изглеждат нелепо.

Везни

Везните са другият зодиакален знак, който изпитва огромни затруднения да лъже другите. На тях просто им личи от километри, че лъжат – изчервяват се, започват да говорят бързо, да сменят темата, да не гледат в очите. Ако човекът отсреща започне и да задава въпроси, това е краят. Везната бива моментално хваната в лъжа. А ако сте ги хванали в лъжа, Везните ще ви заобикалят и избягват, ще минават възможно най-далеч от вас, за да не се наложи да водят неудобния разговор.

Скорпион

Скорпионът обича да мисли за себе си като за най-честния зодиакален знак. Той е зодията, която може да заблуди и най-бдителния човек, но и себе си. Скорпионът е майстор в лъжата, както и в самозаблудата. Обича да живее в собствен свят, откъсвайки се от мнението на всеки друг. Когато се заговори за лъжа, Скорпионът ще държи 15-минутна реч за това колко мрази лъжата. Така той предварително подготвя човека отсреща да не очаква лъжа от него.

Стрелец

Стрелците са много добри в лъжата. Те прекарват по-голямата част от живота си в неискрено общуване, за съжаление. Стрелецът не е от типа хора, които предпочитат честността. Обичат да лъжат дори за дреболии. Просто така се чувстват добре. Не се хабят да измислят сложни и засукани истории. Ако нещо в думите им не ви се връзва, те просто вдигат рамене и си тръгват. Ако хванете Стрелец в лъжа, то ще е по-скоро случайно. Не очаквайте от него срам или някаква проява на неудобство. Напротив, той ще се държи все едно нищо не се е случило.

Козирог

Козирогът е невероятен майстор в лъжата. Той има лице на играч на покер, който може да ви ограби без даже да разберете. Козирогът знае много добре, че е добър в лъжите и знае как да употребява това в своя полза. Способен е да ви омае до такава степен, че неусетно да промените мнението или гледната си точка. Когато лъже, Козирогът може да изпитва колебания, че може да го хванете. Тогава е най-уязвим, защото на карта е заложена неговата гордост. Този зодиакален знак използва рядко това свое умение, но когато се наложи е непоколебим.

Водолей

Водолеят носи всичките си емоции на лицето си. Трудно би ги скрил, а и невинаги се опитва. Когато лъже, Водолеят обикновено се издава по това, че се стреми да ви убеди в думите си. Колкото повече го прави, толкова по-неубедителен става. Лъжещият Водолей често се опитва да отклони темата, за да не му се налага да изпада в подробности, с които няма да се справи. Склонен е да започне несвързан с темата разговор уж така спонтанно.

Риби

Рибите са лоши лъжци, но понякога и доста добри в зависимост от това за какво им се налага да лъжат. Когато лъжат за нещо, което се отнася до чувства например, Рибите просто не говорят за това, защото им е трудно и знаят, че ще се издадат. Те са чувствителна зодия и правят всичко възможно да запазят личния си свят само за себе си. Когато обаче се опитват да манипулират, те се превръщат в изкусни лъжци, които могат да се справят дори с най-коравосърдечния събеседник.

Източник: За Жената