В съня си викала непознато име! Останал изумен като разбрал чие е!

За повечето от на сънищата са нещо несвързано и несъществено. За някои, обаче, те са знак за това, което предстои. Често след събуждане си спомняме само, че сме сънували, но не помним какво. Други сънища са толкова реални, че сякаш участваме в тях. Историята на двама влюбени, която научихме от zajenata.bg, едва не съсипва идилията им.

Милан и Сандра били заедно повече от година и плановете им предвиждали сватба. И двамата работели, връзката им била здрава и много се обичали. Смятали, че няма нещо на този свят, което да ги раздели. В един момент, обаче, Сандра започнала насън да произнася името „Стафан“.

Това продължило и Милан бил сериозно притеснен. Колкото и да бил сигурен във връзката им, това непрекъснато повторение на едно и също име си мало някакво обяснение. Милан се опитал да разбере кой е Стефан. Успял да поговори с роднини и приятелки на Сандра, но никой не познавал мъж с такова име. И сред колегите й нямало такъв човек, а Сандра продължавала да го назовава насън.

Милан дори се консултирал с психотерапевт, който го успокоил, че след като с връзката им няма проблем, няма от какво да се притеснява. Все пак Милан решил да говори със Сандра за проблема. Разказал й какво се случва нощем и как тя многократно назовава името „Стефан“. Отговорът й го изненадал.

Откакто нейната приятелка родила преди месеци, желанието и тя да има дете явно било огромно. Тя сънувала, че има син, който се казва Стефан и насън викала него. Милан бил еднакво щастлив и нещастен. Щастлив, че тя иска да го дари с дете и нещастен, че се е усъмнил в нея. Двамата скоро наистина се оженили и след две години се родил синът им Стефан.

Източник: Prochetime.com