Пиеш това преди лягане, а през нощта тялото ти се чисти от всички отрови!

За очистване на организма от токсини , за ускоряване на метаболизма и загуба на тегло , най-добри са естествените детокс напитки .

Най-често в очистващите напитки са включени съставки като джинджифил или лимон . Тези продукти са мощни горелки на мазнини , както е известно. Но за полезните свойства на магданоза само малцина са чували. Всъщност той помага да отслабнете не по-зле от горепосочените средства. Защо да се тровите с химия, ако е възможно да използвате естествени средства? Евтино и полезно!

Пречистващ тялото коктейл

СЪСТАВКИ:

сокът от половин лимон
връзка магданоз
1 ч.л.  канела на прах
0,5 литра вода

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Смесете всички съставки в блендер. Пийте този сок всяка вечер няколко часа преди лягане. Резултатът няма да отнеме много време!

Курсът на лечение е 2 седмици. Също така е полезно по време на приема да направите няколко разтоварващи дни – например, първия, седмия и последния ден. Това предполага използването на нискокалорични и здравословни продукти през този период. Отдайте се на плодове и зеленчуци.

Тази напитка е ефективна, тъй като магданозът стимулира метаболизма и изгарянето на мазнините в тъканите, избавя тялото от излишната течност, облекчава подуването.

Магданозът е противопоказан при бременни жени и тези, които страдат от заболявания на пикочния мехур и бъбреците. Преди да започнете лечение с питието, се консултирайте с лекар.

Източник: Petel