Избери си слънце и разбери какво разкрива то за характера ти

Графическите тестове могат да разкрият много неподозирани черти от характера ни, защото решението, което взимаме, отнема само един миг и се прави на подсъзнателно ниво.

Днес ти представяме още един подобен тест, чрез който ще разбереш нещо повече за себе си.

Разгледай тези 8 слънца и избери онова, което ти харесва най-много.

Разгледа ли ги?

Ако си готова, е време да пристъпим към отговорите.

Слънце №1

Ти си позитивна личност, която непрестанно иска да се самоусъвършенства. Не се отказваш лесно и никога не губиш вяра, просто опитваш, докато не успееш. По въпроса с чашата: определено смяташ, че е наполовина пълна.

Този позитивен светоглед се превръща в магнит за околните, които са привлечени от слънчевата ти усмивка. Ти си чудесна приятелка, която винаги би се притекла на помощ на любимите си хора. Комуникативна си, но не си директна, ако истината ще нарани човека срещу теб. Затова и хората те харесват и винаги оставят с добро впечатление от теб.

Слънце №2

За теб уважението на околните е много важно, но в същото време държиш и на личното си пространство. По-скоро си интроверт, отколкото екстроверт – не че умишлено се дистанцираш от хората, но в началото си по-резервирана.

Цениш качества като честността и добрината, не можеш да търпиш фалшиви хора, които се интересуват само от материалната страна на живота. Иначе си много жертвоготовна за приятелите си и понякога хората се възползват от добрината ти. Вярвай на интуицията си в такива моменти и не позволявай на хората да те мачкат.

Слънце №3

Ти си много интелигентна, вечно любопитна и напълно безстрашна, когато става дума за нови приключения и нови знания. Можем да те определим като искрена, откровена и широкоскроена. Знаеш, че светът е пъстър и не обичаш да го поставяш в рамки.

Тъй като си доста мъдра и справедлива, ти си родена да бъдеш лидер. Подчинените ти ще те уважават заради компетентността и ще те ценят заради голямото ти сърце.

Слънце №4

Най-ярката ти черта е безкрайната ти енергия. Ти си просто неуморна! В главата ти постоянно има поне стотина нови идеи, които не се страхуваш да осъществиш. Ти обичаш новите предизвикателства и дори проблемите възприемаш като нова възможност да се докажеш.

Кипиш от любов към живота, затова се опитваш да живееш на пълни обороти. Около теб никога не е скучно, но не забравяй, че понякога трябва да съсредоточиш енергията си в това, което искаш най-силно, вместо да я разпиляваш на няколко фронта.

Слънце №5

Ти обичаш да помагаш на хората и понякога се изживяваш като истинска супергероиня, но какво пък – едва ли има друг човек, който да е по-подготвен да спаси света.

От теб струи енергия, светлина и вдъхновение. Ти успяваш да запалиш искрата у хората и можеш да ги мотивираш да бъдат по-добри. Причината е, че си много интелигентна и мъдра, но в същото време имаш положителна нагласа към света и никога не губиш вяра.

Слънце №6

Ако си избрала това слънце, ти най-вероятно си жизнерадостна личност, която обича малките радости в живота. Не се плашиш от предизвикателствата, а всяка малка спънка е възможност да научиш нещо ново. Конструктивната критика не те плаши.

Винаги се държиш приветливо и вежливо с хората, което бързо ти печели тяхното доверие. От теб би станала чудесна съпруга и майка, защото притежаваш лидерски качества, но галиш с кадифена ръкавица.

Слънце №7

Ти си много амбициозна и целеустремена личност. За съжаление, един живот няма да ти стигне да изпълниш всичките си мечти! Ако искаш да постигнеш нещо значимо, наистина ще трябва да се съсредоточиш върху онова, което смяташ за най-важно. И не забравяй понякога да си почиваш.

Хората около теб те смятат за енергична личност, която не знае умора и никога не се отказва. Умееш да мотивираш и останалите.

Слънце №8

Направо ти завиждаме, че си толкова търпелива! Ти умееш да прощаваш и не се засягаш лесно. Много си зряла и разсъдлива, не се впечатляваш от дреболии, никога не създаваш драми. Винаги премисляш решенията си.

Въпреки че любовта и емоциите са важни за теб, обикновено са изтикани на заден план от логичния ти ум, което означава, че дори в любовта не следваш сърцето си, а това, което ти диктува логиката. Това може да те предпази от доста болка, но понякога трябва да се отпускаш повече и да си позволиш да се позабавляваш.

Източник: dama