Най-модерните абитуриентски рокли за тази година (СНИМКИ)

Скоро ще дойде прекрасното време за всички завършващи ученици – баловете. Мигове на вълшебство, празненства, еуфория, пищни тоалети, гримове и прически.

Но какви ще са модните тенденции тази година, сега ще ви представим най- актуалните рокли за 2019

Бих казала, че 2019 е вълнуваща година за модните тенденции, защото в нея няма нищо традиционно и класическо. Всичко е много стилно, но с WOW-ефект. Затова и абитуриентските рокли ще са много открояващи се, но не по пошъл и кичозен начин. Ще се избяга от класическото, за да се отиде при по-модерното.

Обожавам флоралните мотиви, най-вече защото са много разнообразни – като цветове, като наситеност и като ефект. Особено актуални през 2019 са абитуриентските рокли, които са изцяло с флорални мотиви. Доста популярни са и моделите с флорални бродерии. Бъдете умерени с аксесоарите към тези рокли. Семпли бижута без камъчета и пусната коса на вълни ще допълнят стила. Прекрасното при флоралните мотиви е, че е почти невъзможно да видите някой със същата рокля.

Малко блясък никога не е излишен, особено при вечерните тоалети. Тук разнообразието е огромно – може да са пайети, камъчета или материи, с вплетена бляскава нишка. С блясъка обаче не бива да се прекалява. Остава актуален класическият вариант, при който има горна част с блясък и долна едноцветна част.

Интересна тенденция за 2019 е блясъкът върху „голите елементи“ от роклята. Например ръкави или гръб от органза/ тюл в телесен цвят, а в материята са вплетени камъчета.

 

Все повече се отдалечаваме от класическите едноцветни абитуриентски рокли. Балните рокли с омбре ефект се радват на голяма популярност през 2019. Хубавото при тях е, че можете да подчертаете или прикриете определена част от тялото. Как? Ами просто светлата част на роклята да е в частта, която искате да е оптически по-голяма, а тъмната в частта, която искате да изглежда по-малка.

 

Сексапилът не е чужд на абитуриентките, но той трябва да е умерен. Високите цепки например са много актуални през 2019, но те трябва да бъдат елегантно съчетани с по-прибрано/ високо деколте. Особено подходящи са високите цепки при роклите с по-пищна пола.

Асиметрията винаги привлича погледа. Затова и съм много щастлива, че сред модерните абитуриентски рокли за 2019 са тези с едно рамо. Плюсът при тях е, че има голямо разнообразие – може да са с къс ръкав, с тънки или дебели презрамки, с дълъг ръкав. Недостатъкът им е, че не са особено удобни за абитуриентки с пищен бюст. За тях може да се направи рокля с ръкав, а от другата страна да има тъничка презрамка за повече стабилност, споделиха от photo.rozali.com

 

Тази тенденция определено не е класическа, но стои много интересно. Сред най-популярните модели са тези с къс топ и обемна пола, но много често има и поли, прилепнали по тялото. Този абитуриентски тоалет стои най-добре на по-високи и слаби момичета. За да не се губи акцентът, е добре да сложите повече гривни и да се лишите от бижута на шията. Семплите обеци също са препоръчителни.

Източник: За Жената