Тези 5 зодии, винаги се влюбват в хора, които не могат да имат

Разберете кои зодиакални знаци най-често са в такава ситуация, когато става въпрос за влюбване.

1. Овен

Този силен знак има слаба страна – често си „пада“ по хора, които не се интересуват от него и му отнема много време, да го схване. Представителите на зодия Овен искрено вярват, че ако не сега, то в бъдеще, техният интерес ще осъзнае колко са специални и незабавно ще реагира на чувствата им.

2. Скорпион

Той има самочувствие и мисли, че може да има всеки, който му харесва. Немислимо е да бъде отхвърлен, така че те ще се опита още по-упорито, докато не остане в пълен шок, че обекта на чувствата му, няма същите намерения.

3. Стрелец

Представителите на този знак са непримирими романтици, които се влюбват, понякога дори в знаменитости. Проблемът с тях е, че когато се влюбят, те създават в главата си идеален свят на любовна идилия, така че не се изненадвайте, ако отговарят, че имат някого в живота си, въпреки че реалната ситуация не е такава.

4. Риби

Любовта е твърде важна за тях и те я търсят навсякъде, включително и на доста погрешни места. Любовта ги кара да се чувстват пълни, затова сериозно разбират романтиката. Поради интензивното преследване на истинската любов, те често се влюбват в грешния човек.

5. Телец

Телците винаги се опитват да получат това, което искат и най-често успяват да го направят. Но те стават все по-скучни и започват да преувеличават и да се влюбват в хора, които не могат да имат. Те са толкова упорити, че по всякакъв начин се опитват да са с човек, който очевидно е напълно незаинтересован, а след това си казват: „Поне опитах!“

източник: Блиц