Тези 3 зодии лъжат ужасно много! Внимавайте с тях..

Представителите на тези три зодии често променят истината в своя полза, така че внимавайте, ако вашият партньор или най-добър приятел е сред тях, пише clubastrology.net.

Лъв

Лъвът трябва винаги да бъде в центъра на вниманието и е готов на всичко, за да го постигне. Знае да лъже и да измисля истории, с които ще се представи в най-добрата си светлина. Ако го хванете никога няма да признае, а ще измисли нови лъжи, за да ви докаже обратното. Знаят как да ви убеди, че черното е бяло и обратно.

Риби

На рибите изобщо не им е трудно да лъжат, за да запазят своята добра репутация. Този знак е известен със своята посесивност, ревност и самосъжаление, но и с това, че иска при другите да предизвика завист. Те и без това живеят в своя свят от фантазията, т.е. в един фалшив свят, така че не е трудно да измисли нещо, за да ви направят завистливи. Изтънчено и така добре може да измисли лъжа, че в нея всички ще могат да повярват.

Близнаци

Близнаците се най- големите шарлатани, когато става дума за лъжа. Знаят хубаво да опаковат лъжата и да ви я представят по напълно естествен начин. Докато се усетите, че ви лъжат, вече следва нова лава от лъжи от тяхна страна. Те често знаят да изневерят на доверието, което им е оказано. Толкова често лъжат, че след известно време забравят какво са казали, така че ще измислят нова лъжа. Затова е и знакът, който най-лесно можете да го хванете, че ви лъже. Не могат да запазят тайна, която им е дадена, но когато я разкриват я доокрасяват. Те не изричат никога истината, а само си играят с нея.

Източник: Марица