Това са всички най-справедливи и праведни зодии!

Повечето хора имат сравнително еднаква представа относно значението на думата „справедливост“. Когато става дума за лични интереси обаче, нещата стават малко по-субективни.

Това, което за един човек е честно, може да е несправедливо за друг. Някой, който е свикнал да се бори за оцеляване всеки ден, ще има съвсем различна представа за справедливостта в сравнение с друг, който се е радвал на привилегии и лукс през целия си живот, пише Блиц.

Астрологията може да помогне да разберете от какво другите хора се нуждаят и какво биха сметнали за справедливо. Представителите на някои зодии са по-загрижени за справедливостта в сравнение с други.

Кои са тези, за които справедливостта е висша ценност?

Везни

Везните са толкова вглъбени в идеята за баланс във всяка ситуация, че за тях е много трудно нарочно да направят нещо несправедливо. Така или иначе, представителите на тази зодия не са бойци – те са преговарящи.

Не мислете обаче, че те ще позволят да минете през тях. Ако Везните се изправят срещу някого, който не играе честно, ще направят каквото могат, за да се защитят. В крайна сметка справедливостта има значение, само когато правилата са еднакви за всички.

Дева

Когато става въпрос за посочване на всеки малък детайл, който не е наред, Девите са тези, които няма как да го пропуснат. Дори и да са на ваша страна, може да усетите, че понякога сте подложени на атака или тежка критика.

Макар това да не ги прави много популярни, за Девите решаването на проблем е по-важно, отколкото това да накарат хората да се чувстват комфортно.

Лъв

Лъвовете искат всички да са щастливи. Няма вероятност да прибегнат до подхлъзване или измама. Основното, което им пречи да са безкомпромисно справедливи, е личният им интерес.
Ако разберат, че поведението им наистина вреди на други хора или ги кара да изглеждат като измамници, те бързо се извиняват и се опитват да поправят грешката.

Източник: Petel