Няма скрито-покрито! Ето какво издава за вас ежедневната прическа, без даже да подозирате!

Както знаете, навиците ни казват много за нас. Така че няма нищо чудно, че обичайната прическа разкрива някои добри и лоши страни на характера ни!

В действителност, косата може да каже много за своя собственик. Конска опашка, плитка, зад ушите – тези любими стилове в прическата и личните качества на човек са свързани.

  • Ти си романтична личност, винаги отворена за нови знания и опит. Хората, които търсят само положителната страна, обаче, за съжаление, често са разочаровани от другите. Оптимист по душа и ходещ позитивист – това сте вие!

Вие сте уверена в себе си жена, която дори не се трогва от некомпетентна критика. Не се нуждаете от огромен брой приятели, но в компанията ви считат за най-верен приятел. Не преставайте да зареждате всички с енергията си!

На повърхността изглежда, че сте много горди. Е, как иначе може да се държи човек, който бърза да постигне всичките си цели, без да обръща внимание на скучни безсмислени разговори? Свикнали сте сами да извоювате всичко, затова и помощта на другите не ви е нужна.

За непознатите сте като жена воин, а за близките – бяла и нежна. Винаги заставате зад честността и справедливостта, защото не си правите илюзии!

Вие сте творческа личност с богат вътрешен свят! Скучната работа не е за вас: вие живеете за изкуството и творчеството.

Понякога вашата откритост ви пречи, но вие сте от тези хора, които са винаги готови да помогнат, дори на непознат.

Вие сте добър слушател и наблюдател. Внимателни сте към всеки малък детайл, което ви помага да бъдете публичен лидер.

Много хора смятат, че няма по-спокоен човек от вас, но щом се ядосате, подвиват опашка и бягат! Просто такъв поток от остроумие и хапливи шеги трудно се понасят от всеки.

Добре развита самодисциплина – това значи вашият кок. Вие сте от хората, които първо мислят, а след това действат – не обратното.

Вие сте творческа личност, интелектуалец и естет. Не се примирявате с лошия вкус и се опитате да се обградите от себеподобни.

Забелязали ли сте, че често хората ви откриват душата си? Спокойна, умна, съвестна – е, как да не ви вярва човек?

Вие се организирана и независима, обичате всичко да е на мястото си. И  цените простотата във всичко.

Истински оптимист по природа! Цените всеки един момент и не сте готови да пропилявате живота си. Вие не се обиждате толкова лесно, колкото може да изглежда на другите. В крайна сметка, от толкова силна личност, каквато сте вие, трябва да се очаква повече…

Практичност – това е вашата основна черта. Вие не се интересувате от чушдите сплетни и драми, от дребни клюки …