3-те зодии, за които юли ще е вълшебен

Рак

Това е месецът на раците и той ще им донесе много късмет. Те ще получат толкова много обич и топлина, че ще греят като слънце. Ще размишляват върху последната година от живота си, върху това, което им се е случило, всички върхове и спадове. Ще анализират станалото, ще осъзнаят колко много неща са научили. Така най-накрая ще могат да пуснат миналото да си отиде и да се отправят към нови приключения. Рожденият им ден тази година е запомнящ се. След него за тях започват важни промени, които ще бележат живота им завинаги. Сега е времето да се трансформират, да покажат най-доброто, на което са способни и да полетят.

Лъв

През юли лъвовете ще получат важно съобщение от подсъзнанието си. Сънищата им, мечтите им, фантазиите им ще им покажат верния път. За тях това е период на себепознание и обновление. До края на месеца ще са достатъчно мотивирани и заредени да превърнат всяка идея в реалност, да сбъднат и най-смелите си желания. Но е важно да слушат сърцето си и да не се отнасят скептично към духовните практики.

Стрелец

Те ще претърпят метаморфоза, която ще им се стори магична. Ще имат вълнуващи преживявания, които ще върнат искрата в сърцето им. През юли те ще са много страстни и ще вършат всичко с голямо въодушевление. Нещо разтърсващо ще се случи в живота им и те ще скъсат със стари и вредни навици, ще станат по-уверени и обаятелни. Ще се чувстват все по-комфортно в кожата си.

Източник: teenproblem