Хороскоп само за свекърви: Телците си врат носа във всичко, Лъвовете са деспоти, а Стрелците…

Знаете ли каква е свекървата ви според Зодиака? Ако отговорът ви е положителен, тогава ще знаете и как да се справите с нея. Или най-малкото ще се посмеете от сърце.

Каква е вашата свекърва?

ОВЕН

Постоянно е в движение и иска да командва. Когато оправи съпруга и децата, разбира се, идва вашият ред. Единственото нещо, което можете да направите, е да не обръщате внимание на нейното недоволство или още по-добре, не позволявайте думата й да бъде последна. Не подвивайте опашка пред нея, гледайте я в очите, а ако работата излезе от контрол, за всеки случай, купете си защитен шлем.

Телец

Тя ежедневно ще плете невидима мрежа около вас, от която със сигурност няма да можете да избягате. Ще ви оплете във всичко. Ще ви съветва относно храната, облеклото, парите и, да му се не знае, даже и относно секса. Ще ви казва как иска всичко, което искате и вие, а зад гърба ви ще ви одумва, че нямате вкус. Не може да се опише колко е инат и не отстъпва нито на милиметър.

Близнаци

Тази жена има език, който може да накара всеки да обезумее. Първо хитро се стаява, анализира ситуацията, набелязва слабите ви страни, а след това атакува. Устата й не спира, използва най-хапливите изрази и се бърка в абсолютно всеки аспект от живота ви. От нея никога няма да получите съвет как се чисти, готви или пере.

Домакинската работа не я интересува, а и не иска даже да се споменава за това.

Рак

Под нейната майчина маска се крие един от най-страшните свекрви на зодиака. С нея наистина няма шега. Където удря, там трева не расте. Ако сами не се съгласите да играете по нейните правила, тя ще ви накара – все пак става въпрос за нейният син. Ако успеете да влезете под кожата й и да спечелите доверието й, тогава ще може да вършите нещата посвоему.

Лъв

Забравете за демокрация и човешки права. Даже и Страсбург не може да ви помогне. Тя не пита, а заповядва. Настоява на своето, не разчита на никого, а още по-малко на снаха си. Но тя не го прави от злоба, а спонтанно – в крайна сметка, тя е Лъв. Ето защо, още в началото й покажете зъбите си. Тя е всичко друго, но не и глупава, и единственото нещо, което цени, е достоен противник.

Дева

Педант, умно и добре възпитана свекърва, от която след седмица съвместен живот със сигурност ще ви заболи главата. За щастие е дискрета, така че няма да си вре носа във вашите работи. Ако прецени, че трябва да се намеси, ще ви пие кръвта дискретно и деликатно. Което е най-забавното, след известно време сами ще започнете да вярвате в това, което е казала. Единственото ви спасение е емиграцията към Нова Зеландия, например.

Везни

Везната е една от най-префинените, но и най-хитри свекрви в Зодиака. Винаги е безупречно подредена като за изложба. Цялата пенсия изразходва за козметика, така че ще бъде толкова издокарана, че постоянно ще ви прави забележки, че не сте достатъчно чиста и че не се грижите достатъчно добре за нейния син. Най-доброто оръжие срещу нея е игнорирането. Не обръщайте внимание на нейните нови обувки, преструвайте се, че не сте забелязали новата й прическа. Това ще я изкара извън нерви.

Скорпион

С нея няма лесно да се разберете. На моменти е нежна и искрено иска да ви помогне, а след това има нужда да събори всичко пред себе си. Не щади нито собствения си син, а още по-малко вас, която за нея сте никой и нищо. С нея можете да бъдете или приятел или враг, но ви съветваме да изберете първото, защото в противен случай ще загубите всички битки.

Стрелец

С нея никога няма да ви бъде скучно. Умее дълги часове да говори и да клюкарства за това какво се случва в квартала, което понякога може доста да дразни. За щастие, умее и да спре, когато трябва. Тази жена уважава чуждата свобода. Никога не може да й избягате, тъй като със сигурност ще ви намери. Когато виждате, че може да се стигне до конфликт, гледайте да й кажете някое добре измислено ласкателство, и тя ще бъде кротка като мушица.

Козирог

Пред вас стои силен, тежък и упорит противник. Трудно ще успеете да намерите слабото й място. Когато в живота наистина ви потрябва помощ, тя ще бъде тук за вас. Но не мислете, че можете да я използвате и после да се отървете от неяо. Мъдра е и знае какво сте намислили, преди да направите първата крачка. Ако искате да я жегнете, достатъчно е да я разстроите. Кажете й, че изглежда зле и че нещо не е наред с нея. Това със сигурност ще я съкруши.

Водолей

Необикновена и радостни свекърва. Повече се интересува от проблемите на южноафриканските бунтовници, отколкото това, което ще яде утре. Не й пречете и вашите отношения ще бъдат отлични. Ако искате да я отдалечите от себе си, започнете някаква форма на студена война, защото силата не върши работа срещу нея. Въпреки това, бъдете внимателни. Комбинацията от истерия, хладнокръвие и висок интелект просто ще я накарат да прехвърли всички свои проблеми върху вас.

Риби

Когато в дома имате свекърва под знака Риби, тогава можете спокойно да кажете, че сте нагазили опасно в калта. Тя толкова е разглезила собствения си син, че той и сега, когато е възрастен, иска да се грижите за него както се грижи майка му. Е, ако трябва да споделите живота си с нея, тогава ще трябва да станете нейно копие. Всичко трябва да бъде хубаво и уредено, за да може сина й да бъде цар на престола.

Източник: За Жената