Не е за вярване! Ето кои зодии не могат да се понасят взаимно!

Не всички представители на зодиакалните знаци могат да живеят съвместно, но има някои комбинации, които са просто взривоопасни, пише toppresa.com.

  1. Овен и Рак

Представителите на тези знаци не могат да имат романтична връзка. Могат да бъдат професионален екип, но не и екип в живота. Ракът е доста сприхав и раним, а Овенът е груб и си служи добре със скандалите. Овенът обича свободата и обожава да пътува, докато Ракът се залепва за партньора си и не му дава ори да диша.

  1. Лъв и Телец

Също недопустима комбинация. И двете зодии имат прекалени очаквания от половинките си. И двата знака се борят за власт и контрол, така че съжителството им е невъзможно.

  1. Везни и Риби

В самото начало може да се получи някакво привличане между тях, но заради различията между тях, искрата ще загасне бързо. След това ще започнат да намират недостатъците си и да се чувстват потиснати от съжителството си.

  1. Близнаци и Скорпион

Има вероятност да се съберат в един момент, но няма да могат да намерят време един за друг. И двамата се стремят към изграждане на кариера и това им отнема ялото време и внимание. Романтиката между тях бързо изчезва и те остават двама съвсем непознати.

  1. Стрелец и Козирог

Тези двамата нямат никакъв шанс. Единият се изживява като ловец, а другият се стреми да не бъде плячка, но в един момент изгубва всякакъв интерес към тази връзка. Тук не може да се получи и любовна химия.

  1. Водолей и Дева

При тези знаци ма шанс за някакво сътрудничество, но те са в непрекъснато противоречие за всичко в живота. Мислите и интересите им са напълно различни. Трудно е волният и мечтателен Водолей да се събере с перфектната и праволинейна Дева.

  1. Овен и Скорпион

Хората ги сравняват с огън и вода. Представителите на двата знака са достатъчно властни, за да могат да се примирят с господството на някой друг.  И двамата са убедени, че винаги са прави.