Направи този тест и виж как показваш любовта си

Погледнете тази абстрактна картина, съчетаваща няколко фигури и проверете на какво първо ще се спре погледът ви. Отговорът ви ще покаже начина, по който изявявате любовта си.

Една от най-прословутите фрази на Габрел Гарсия Маркес казва: Това, че някой не те обича точно по начина, по който на теб ти се иска, не означава, че не те обича с цялото си сърце.

Затова, за да разберете себе си по-добре и начина, по който демонстрирате чувствата си, направете си този бърз тест.

Всички може да обичаме с еднаква сила, но пък да показваме чувствата си различно.

Къща

Ако първо сте видели къщата в центъра, то вие се стремите към сигурност и стабилна връзка. Обичате дома си и се стремите към уют и хармония в дома. Домът е мястото, където се чувствате най-спокойни и затова ако искате да кажете на някого Обичам те, ще го направите между стените на вашето жилище. Вие сте от хората, които свързват любовта с храната и заради това обичате да приготвяте различни вкусотии за любимите си хора.

Луна

Вие сте мечтател и творец, който обичат книгите, танците и изкуството във всякакви форми. Затова изявявате любовта по креативен начин. Казвате Обичам те, когато сътворите нещо красиво за своя любим. Може да е стих, рисунка или някакъв предмет за дома. Вие сте много талантливи, като показвате любовта си по нежен и мил начин.

Вълк

Вие сте страстен човек, който обича забавленията и се стреми винаги да е душата на компанията. Вие сте и от хората, които не остават съмнения дали харесват някого или не. Директни сте и с поглед, усмивка и докосване може да демонстрирате чувствата си, без да оставяте съмнения. Показвате любовта си чрез физически ласки и като се опитвате да разсмеете половинката си.

Дървета

Вие сте чувствени натури, които вероятно все още помнят раните от предишните си връзки. Заради това вероятно сте по-предпазливи, преди да започнете нова връзка, а партньорът трябва да е много търпеливи, докато чуе първото Обичам те от вас. Първо, трябва да сте проверили страховете си и вие нужно известно време, за да се отпуснете и да се почувствате удобно в компанията на противоположния пол.

Лице

Ако първо забележите някое от лицата отстрани, вие сте човек, който веднага знае дали ще си пасне с някого или не. Умеете да виждате цялата картина, а не да се вкопчвате в дребните детайли. Когато харесате някого, правите всичко необходимо, за да спечелите вниманието му. Когато се влюбите, партньорът за вас става приоритет номер 1. Усетите ли, че някой е наистина специален за вас, нямате проблем да му кажете веднага Обичам те.

Източник: diana