Йода направи чудеса с лицето ми! Само 1 капка и свалих 10 години от лицето си, как не знаех за този домашен крем досега

Резултатът от този крем против бръчки няма да закъснее. Той не само изглажда кожата, но също така премахва пигментацията.

Ще изглеждате по-млади от своите приятелки! Запишете си рецептата!

Жените желаят по естествен път да изглеждат млади, красиви и привлекателни толкова дълго, колкото е допустимо. И за да постигнат този резултат, те са готови на всичко. Отделянето на доста пари и на много време е характерно за вашите приятелки. Но не си струва да прибягвате до такава сложност, достатъчно е да си купите само 4 съставки за приготвянето на този анти-стареещ крем, който постига невероятни резултати не само върху лицето, но и в джоба ви.

Ние ще ви кажем как да приготвите един наистина ефективен крем против бръчки. Той има също така отлични избелващи свойства и премахва пигментацията, тъй като съдържа йод.

Най-добрият крем против бръчки

Съставки:

1 супена лъжица мед

1 чаена лъжичка вазелин

1-2 капки йод

1 супена лъжица рициново масло

Приготвяне:

Първо, сложете в стъклена купа 1-2 капки йод. Но не повече! След това добавете меда, вазелина и рициновото масло. Всичко се разбърква добре. Съхранявайте получения крем на тъмно и хладно място, но не повече от един месец.

Употреба

Нанесете тънък слой от крема върху добре почистено лице. Преди да го използвате, го разбъркайте добре. Засилете ефекта му с лек масаж на кожата.

Можете да го използвате като маска: плътно нанесете върху лицето и оставете да престои от 15 минути до 1 час.

Този крем ще направи кожата ви по-еластична. Полезните му елементи премахват напрежението и лющенето. Отлично стяга лицето и кожата ви ще изглежда млада и поддържана.

Кремът ще ви помогне да останете винаги млади, не само по душата, но и по тяло. Отделно той може дълго време да съхранява подмладяващите си свойства. За разлика от други кремове, приготвени в домашни условия, този можете да го използвате и съхранявате в продължение на 1 месец.

Източник: За Жената