Цветарски консумативи, които всеки трябва да има

Независимо дали току-що започвате или сте в индустрията от години, важно е да имате предвид основните цветарски материали, които използвате, и за какви цели служат.

Целофани за опаковане, при започване на цветарски бизнес е препоръчително набавянето на разнообразни цветарски материали като целофани за опаковане. В Диги 84 може да се намери огромен избор на достъпни цени.

Обемни цифри от сиропор

Теци цифри могат да намерят широко приложение при изготвянето на най-различни декорации. Особено подходящи са при изработка на декорации свързани с рождени дни, годишнини, юбилеи.

Панделки – незаменим цветарски консуматив. Колкото повече, толкова повече – се отнася и за невероятния аксесоар панделките.

Сухи цветя

Като цветарски материал, сухите цветя спомагат за доуформянето на разнообразни букети. Те са отлична добавка и завършват перфектно всеки един букет. Има ги в различна цветова гама. От избелени, към светло жълти нюанси, през светло розови до зелени и натурални цветове. При аранжировка могат да се добавят палмови листа и дори декоративен чесън, в зависимост от идеята.

Цветарска тел

Флористическата тел е  само един от цветарските консумативи за използване, когато се опитвате да запазите главите на цветята, обърнати нагоре или в определена посока. Може също да бъде чудесен инструмент за акцентирани предмети в аранжировка, сигурни аранжировки и създаване на лъкове. Имайте предвид габарита на жицата, когато определяте употребата. Телът с по-висок габарит ще бъде по-тънък и гъвкав, докато по-ниският габарит е по-дебел с по-малко гъвкавост, но предлага повече опора.

Подаръчна кутия

Подаръчните кутии са абсолютно задължителни, разнообразието на пазара позволява огромен избор – форма, материали, цветова гама.