Тези листа прочистиха бъбреците ми от песъчинки и камъни! Правя си ги, и ги пия сутрин и вечер!

Бъбреците са едни от най-важните органи в нашия организъм. Те са отговорни за филтриране на телесни течности, за да премахнат чрез тях всички видове токсини и бактерии, които могат да станат опасни за нашето здраве. Ето защо днес ние решихме да Ви покажем как безопасно и естествено да прочистите бъбреците си.

Бъбреците са разположени от двете страни на долната част на гърба и вършат страхотна работа там, за да сме здрави всеки ден. Въпреки това, с течение на годините, бъбреците не са в състояние да изпълняват 100% от тяхната функция, поради голямо разнообразие от фактори. Това може да представлява голяма опасност за здравето ни и точно поради това, днес искаме да Ви покажем как винаги бъбреците Ви да са в най-доброто си състояние, с този мощен природен лек.

Естествено средство за прочистване на бъбреците. Този мощен природен лек за прочистване на бъбреците, се приготвя от листа от авокадо. Приемането на листа от авокадо е в състояние да детоксикира и напълно очисти бъбреците и да гарантира, че те работят по най-оптималния начин. Обърнете внимание на това как се подготвя тази мощна инфузия, базирана на авокадо.

Съставки:

7 свежи авокадо листа
2 литра вода

Приготвяне:

Подготовката на тази инфузия за прочистване на бъбреците е много проста. Трябва да се сварят листата от авокадо във водата, филтрирана чрез осмоза (това е много важно, защото водата не трябва да е минерална или чешмяна вода). След 10-15 минути с точка на кипене, ние трябва да отстраним инфузията от огъня и да я оставим да се охлади на вкус.

Препоръчително е да се пие по една чаша от този мощен природен лек за прочистване на бъбреците, на сутринта и още една чаша през нощта, за да бъде ефекта оптимален. Уверяваме Ви, че за кратко време ще забележите, страхотна промяна. За хора, страдащи от бъбречни заболявания, това лечение се оказва напълно ефективно. Още от първия ден на лечението, ще забележите резултатите.

Източник: Petel