Невероятната история на баба Ирма, която трогна социалните мрежи и накара хората да говорят за нея!

Историята на една необикновена 93-годишна жена обикаля света и дава инспирация на хората. За Баба Ирма разказва внучката й Елиза, която споделя пост на стената си във Фейсбук и дори не предполага до колко хора ще достигне той.

„Това е моята баба Ирма. 93-годишно момиче, което тази вечер отлетя за Кения. Не, не отива на почивка в някое туристическото селище, където да я глезят и обслужват, а предприе 3-седмично пътуване, за да помага на деца в сиропиталище. Разказвам ви за нея, защо тя вярва, че винаги трябва да набавяме щипка адреналин в живота си, за да живеем, а не да преживяваме. Погледнете я … кой може да я спре? Обичам я”, пише Елиза.

И от този момент нататък хората по света не спират да споделят тази толкова невероятна история.

„Не си въобразявах, че всичко това ще се случи – казва Елиза – майка ми изпрати снимките от летището и видях баба ми с червения си куфар и се почувствах толкова горда, че написах този пост.“

Баба Ирма живее съвсем не е имала лек живот. Тя останала вдовица на 26-годишна възраст, с три деца, а след това изгубила дъщеря си.

„Баба ми винаги е обичала живота и никога не е спирала на нищо, тя е посветила живота си на семейството и помага на хората около нея – казва Елиза – За мен това винаги е било пример“, признава гордата внучка.

Източник: Блиц