Баба Ванга ни заръча – във всеки дом да има тези предмети!

Дори не подозирате на какво вълшебство са способни тези предмети на Ванга!

Mед

Ванга казвала: “Мед в къщата – просперитет в къщата“. От незапомнени времена се смята, че най-вече доста се харесва меда у дома. Това са невидими същества, които охраняват спокойствието и комфорта в дома ви.

Подкова на входа – за късмет

Първият предмет, който мъдрата баба Ванга назовала, била подковата. Тя казвала: “Дръж подкова на входа за щастие и успеха ще намери пътя към твоя дом, конят винаги носи късмет, а на коня какво му е необходимо – подкова”.

Финикова палма и върба

Знаменитата баба Ванга казвала: “Палмата от семето расте. Нека тя защитава тебе и да пази твоя дом и Христос да славиш винаги. Върбата да се съхранява в дома от година на година, от година на година. Тя ще донесе доброта, богатство и успех във всичките ти дела. Първи твой приятел и помощник. ” Засадете семе от палмово дърво и го оставете да расте. Смята се, че финиковата палма е свещено растение, което почиства дома, способства за разпространението на доброта и чистота, отблъсква нечистотията.

Сапун

За сапуна Ванга казва: “Вие живеете бързо, страхувате се, че няма да успеете на време и всъщност приемате нещата повърхностно. Имате ли нещо против да прекарате няколко минути, опитвайки се да мислите за същността на нещата, които толкова често са част от всекидневния живот? Сапунът използвате само за физическо пречистване, но в действителност той може да ви даде много повече. Обикновеният сапун определено необходимо е да бъде в дома ти, той ще ви служи вярно, и всяко зло и нечистотия ще измие. ” Погледнете в магазина за обикновен сапун – без никакви химикали, само с натурални съставки.

Чесън

Поставете чесън в ъгъла на общата стая, близо до тавана, за да прогоните злите духове: “Искаш ли да защитиш себе си и къщата си от уроки и зли духове, изплаши ги с чесън. Те не го обичат и ги е страх, и в къщата, където има чесън, никога дявол не може да се задържи. Както се е появил, така и бързо ще избяга.”

Камбана (от сребро или стомана)

Представителите на злите сили са страхливи същества, които обичат тишината и ги е страх от силни шумове. Особено зле им става, ако звуците се повтарят периодично, така че във всеки дом трябва да има камбана”, казва Ванга.

Кехлибар

Ванга учи: в къщата трябва да им замразено слънце, отразено в смолата. Кехлибар непременно вземете, за да проясни и главата, и съдбата на всички.

Ябълки

Ванга казва: “Ако искате къщата винаги да е пълна с много щастие и просперитет, следете за това в кухнята винаги да има ябълка, която ще служи за благото на всички. И ябълката никой да не докосва и където тя лежи – радва вашия поглед и няма да знаете скръб.”

Игла

“Против уроки да защитите себе си и любимите си хора, е необходимо да използвате игли” – казва Ванга.

Ботуши

В историята за това как е необходимо да се държите със съдбата, великата пророчицата Ванга казва: “Съдбата е добро момиче, не е алчно за подаръци. Само трябва да й помогнете да прояви добротата си. Вземете си чифт ботуши и за нищо не тъжете, тя ще ви бъде гост и ги наложете.”

Тръстика

Казвала великата Ванга: “Ако искате да прогоните проблемите далеч от дома си, непременно си вземете тръстика, която ще ви бъде верен помощник. Тръстиката ще пази добре енергията, която живее в къщата ви и ще ви помогне да се отървете от лошата енергия, която се прихваща по време на пътуване.”

Свещи

В разговори за енергията голямата пророчица Ванга казва: “Свещите ще помогнат на хората да запазят и поддържат енергията в къщата. Тези свещи, направени от восък, притежават наистина чудесна сила. Аз ще ви кажа каква свещ и за какво да се използва, но с тези знания трябва много да се внимава, тъй като силата на свещта може да ви помогне, но и може да ви навреди, ако се злоупотреби с нея.”

Огледало

“Кръглото огледало добре помни. Ако го има в къщата, то щастието няма да изтече, а ще остане в огледалото”, казва Ванга.

Ветропоказател

Казва великата баба Ванга: “Всеки, който може да се справи с вятъра, ще живее и мъка няма да не знае. Този, който може да го направи вятърът винаги да духа в неговата посока, никога няма да бъде самотен и нещастен. Ако искате да намерите щастие – попитайте за това вятъра. И за да се научите да говорите с него, направете в дома си един ветропоказател.“

Изсушена рибена люспа

“Изсушената люспа на риба носи богатство в дома и доволство за всички. Всеки, който правилно може да я отдели, няма да знае мъка. Само, че е важно правилно да скриете този талисман, в противен случай може да ерозира цялата му магическа сила”, казва Ванга.

Кука

Ванга казва: “Вземете си стоманена кука и уловете рибата на щастието и късмета, рибата, която ще изпълни всичките мечти и желания. Изплетете своята съдбата – колкото по-красива плетка наплетете, толкова по-интересен ще бъде животът ви”!

Кълбо от вълна

Великата Ванга казвала: “Искате ли да намерите своя път към щастието? Желаете ли да се чувствате постоянно полезни в този живот? Искате ли да бъдат с вас любимите ви хора? Не забравяйте да запазите в къщата си една топка вълна”.

Точило

“Точи и точи своето щастие на точилото! – учила Ванга. Нека отлети далеч всичко, което е слабо и старо, нека новото и острото, добре сложено, да бъде с вас в живота ви. Вземи си в къщата точило! То ще те предпази от зли духове и пари ще донесе! Нека нечестивият да знае какво оръжие точиш!”

Пясъчен часовник

Каза великата пророчица Ванга: “Времето е спряло в стъклото и е станало на пясък, можете да го контролирате, както искате. Ако бихте могли да укротите един пясъчен часовник, няма да съжалявате за отминалото време. То ще стане ваш надежден приятел, който в трудна ситуация винаги ще ви подскаже какво да правите. Също така пясъчният часовник е декорация на дома, която винаги привлича окото. Ако нямате в дома си пясъчен часовник, означава, че не се грижите за времето на хората в тази къща, не държите на обещанията си и не се страхувате от старостта. Хората или са горделиви или просто не знаят, че може да им се помогне. Пясъчният часовник трябва да се даде на тези, които искрено искат помощ.”

Птица на щастието

Великата Ванга каза: “Щастието в дома птицата носи, провесете дървени играчки над креватчето на детето, нека да ги гледа, както малкото жълто слънце го наблюдава. Птицата на щастието ще го защитава, приказки ще му разказва, сълзите му ще пресуши. И то ще се смее, ще я гледа и с палец ще я сочи”. Икона Вие не сте прекалено мързеливи, за да отидете на църква и свещи за здраве и за покой да запалите.

Идете в църковния магазин и си изберете икона, която ще се превърне в помощник за цял живот. Можете да обмислите избора си, но най-добре е да погледнете иконите и да изберете тази, която ви носи най-голямата радост”, каза Ванга. Иконата ще бъде вашият верен приятел и в трудна ситуация ще ви утеши, надежда и радост в мъката ще донесе, и вълненията ще успокои. Основното нещо е да се обръщате с цялото си сърце към иконата вместо да я използвате, за да утоли вашите нужди”. Черен камък Голямата пророчица Ванга казва: “За да бъде сънят добър, трябва да си намерите помощник, който да ви пази. Затова ще е полезно да намерите крайпътен черен камък, най-незабележимия. Ако донесете такъв камък в къщата си, никога няма да имате проблемите със съня”.

Източник: Марица