Обявата за автомобил, която разплака хиляди в социалните мрежи..

Търсиш ли си нова кола, брато? Е, тази не е нова, но е яка. Наш читател лично ни я предложи за служебна, но нямаме толкова в касата, защото тя е за бира, а не за пари. Тъпа шега.

Въпросният продавач призна, че на времето на задната седалка лично е провеждал кастинг за „Игра на тронове“ и то само за женските роли. Смятай. Сега ти можеш да продължиш тази традиция.

Единственото по-култово от Форта Таунус-а е самият текст за обявата. Заслужава си, брато!

Публикуваме обявата без авторска намеса:

Автомобилът е по-добър от 50 нюанса сиво,при вида на колата жените сами се връзват за теглича и оставят да правите с тях каквото си пожелаете.
Няма гнило и ръжди,защото е покрит с Уран от планетата Криптон,лично предоставен от един приятел.
Форда има 98 % шанс да е следващият Батмобил,но това зависи само и единствено от следващия собственик.

Ако сайта беше международен може би и следващата в гаража на Железният Човек.
Таунуса е рекордьор на Гинес,лично той ми даде удостоверението и искаше да го повозя,но закъснявах за ride and roll в Банкя и оставихме за другия рекорд.
От Akrapovic отказаха изпускателна система по поръчка,тази „бива“ .
Фордето е по-мощно от Фиат 500 и е наказвало паркирани Супри,Gtr-и и Мазератита..
Даже има слух,че е по-надежден от Mercedes Benz SLR McLaren.

Седалките са тапицирани от майстор шивач взел кетап при Доле и Габана,а кожата е лично дарена от Равногорски,среден на ръст,3 поколение потентен глиган с отлична стойка и сервизна книжка,на който последните 3 яденета са трюфели от най-западната част на Великобритания,броени часове преди brexit.
Окачването е съвместна работа на НАСА и БАН произведени са само 2 броя,моя и на кораба на Брус Уилис във филма „Армагедон“,ама като се сетя,тоя пич не се върна..лошо.

Последно за гумите да кажа и край. 4 чисто нови гуми от 1565 малки плюшени котета закупени от Джъмбо в Белград от един приятел футболист.
Ако имате въпроси не звънете на Искра Фидосова или Меркел,а на мен.
Таунуса е единствената кола в България,която може да ви осигури безопастна панорамна обиколка на ИДИЛ за хората от НАТО на лично.Свещите са с искра наречена „Огънят на Прометей“ а ангренажът е клин на Лили Иванова от ученическите и години.
В състезание на пистата Нюрбургринг, колата завърши на,да кажем че завърши.Съединителя е от валерианска стомана,дал съм мостра в „Игра на Тронове“ .

Единствено приемам 3 вида бартер:
1.Еднорог
2.Пакарда на Георги Димитров
3.Бялото Венто от 1 част на „Бързи и Яростни“

Източник: brato.bg