Руслан Мъйнов сподели тайната си вълшебната диета, с която отслабна 25 кг! Вижте я..

Чаровният актьор от екрана Руслан Мъйнов сияе в нова светлина. Той спечели хиляди нови почитатели, не само с чувството си за хумор, а с успешното сваляне на килограми преди месеци, но и до днес колегите и феновете му не спират да се изумяват на новата му визия, сякаш го виждат за първи път, пише докторбг.нет.

Комикът обаче признава, че се радва не толкова на слабото си телосложение: „Не съм манекенка все пак“, през смях казва Руслан, а на това, че сериозно е подобрил здравословното си състояние. Не помни откога болест не го е хващала, докато преди имал сериозни оплаквания с високо кръвно налягане и лош холестерол. Комикът е готов да се обзаложи, че този еликсир прави чудеса не само за отслабване, но и за крепко здраве.

Напук на слуховете, че се е оперирал и е поставил пръстен на стомаха си, Руслан категорично отрича това да е вярно. И твърди, че е готов да се обзаложи с всеки, че ще постигне същите резултати ако спазва неговите прости правила. Освен, че свали първите си килограми с разделно хранене и съветите от прочутата книга „Зоната“, актьорът редовно си приготвя една смес, която за него е цяло съкровище.

„С нея за три седмици ще имате голям ефект и няма да се познаете в огледалото. Мога да се басирам за това. И няма да постигнете само отслабване, но цялостна полза за здравето на организма си, което е най-същественото“, споделя Мъйнов и дава точната рецепта, за „вълшебния бъркоч“, който сам си прави. Едно отслабване се постига само с желание“

Съставките, които включва са половин литър вода, една лъжица с настърган корен от джинджифил, две щипки с черен пипер, една малка лъжичка с куркума, един брой зелена ябълка, мед на вкус и лимон на вкус.

Приготвя се като първо се оставя да заври водата, а после в нея се слага нарязаната на парчета ябълка, а после и джинджифила. Оставят се така във врящата вода за три минути, след което съдът се отмества от котлона. Чак тогава в него се поставят черния пипер и куркумата.

Захлупва се съда и се оставя да се оставя за около десетина минути. Едва, когато сместа изстине, към нея добавяме и сока от лимон, заедно с меда. Ако някой предпочита, може да го консумира и без наличието на мед, уточнява комикът.

„Става невероятно вкусно, изобщо не е неприятно. Може да се пие като чай по всяко време на деня, не е задължително да е рано сутрин. Но е добре да бъде поне час преди хранене. Освен за отслабване, този еликсир е чудодеен при сърдечни проблеми, за засилване на имунитета и още ред ползи за здравето“, разказва актьорът, който заразил с рецептата повечето от колегите си в „Комиците“.

Руслан Мъйнов е намалял близо 20 кг. по този начин. Той е щастлив не само заради красивата си външност, но и заради подобреното си здраве. Актьорът вече има напълно нормализирано кръвно налягане, което преди това е било основна болежка.

„Уплаших се, че ще получи инфаркт. Няколко пъти усещаха бодъжи в сърцето. Тогава си казах, че за да живея, трябва да се промени. Попаднах на тази рецепта и тя промени живота ми „- разкрива Спас от“ Столичани в повече „.

Източник:  opoznaybulgaria