Избери си предмет от тази картинка и ще разбереш какво криеш дълбоко в себе си

Всеки има тъмни тайни, които крие дълбоко в себе си. Други пък не подозират за съществуването им. Каквато и да е истината, то сега тя ще бъде разкрита.

Ние от jenata.blitz.bg ви подканване да си изберете предмет от картинката и ви гарантираме, че той ще разкрие много за най-дълбоките ви тайни.

Ако вече сте готови с избора ето и кой предмет какво означава:

Люлка

Тя символизира чувствените игри и желания. Това означава, че имате някаква мания или пристрастеност.

Кукла

Куклата представлява вашата връзка с детството. Не искаш да пораснеш и се опитваш да изглеждаш по-млад, отколкото си.

Отворената кутия боя

Отворената боя може да означава желанието ви да изразявате емоциите си и да докажете Вашата цел.

Затворената кутия боя

Затворената боя може да символизира натрупаната агресия, безпокойството и несигурността, която се опитвате да скриете от онези, които са около вас. Вашето социално оттегляне е причината за вашите проблеми с други хора.

Велосипедът

Велосипедът представлява вашето вътрешно равновесие и желание да изследвате нещо ново, включително вашата среда, нови ценности и стремеж към промяна.

Кошницата с ябълки

Кошницата с ябълки изразява вашите дълбоки познания, мъдрост, постигане на лични цели и щастие.

Пироните

Пироните представляват насилие както към вас, така и към другите хора. Това е признак на проблематично емоционално състояние и променено състояние на съзнанието.

Каска

Каската (шлемът) е символ на смелостта и бойния дух. Той също така символизира импулсивността и неспособността да се вземе решение за нещо.

Книги

Книгите символизират вашето желание за знание, макар че, тъй като те са в мазето, това може да е знак, че сте изгубени и се опитвате да намерите смисъла на живота.

Чук

Чукът е символ на насилие и желание за постигане на нещо със сила. Това насилие може да се съсредоточи върху нещо от околната среда. Това може да бъде и знак за вътрешен конфликт.

Маски

Маските говорят за нашите емоции, положителни или отрицателни, илюстриращи нашето отношение към другите.

Картината

Картината показва умствена стабилност и яснота на ума.

Гумата на стената

Колелото, гумата или както и да определяте висящото нещо на стената символизира съюз между околната среда и близките хора. Въпреки, че може да е знак, че се движите в кръгове и не искате да промените нищо в живота си.

Колбаси

Колбасите демонстрират силна връзка с физическото ви здраве. Обикновено хората със скрити здравословни проблеми избират този елемент.

Решетка

Ако сте избрали този елемент, вие вероятно страните от околните и самотен. Решетките може да бъдат символ на безпокойство и депресия.

Стълба

Стълбата символизира вашето желание да постигнете целите си и усилията, които поставяте в това. Счупените стъпки са пречките, с които се сблъсквате, докато преследвате мечтите си.

Кутии

Кутиите представляват вашата личност. Това е символичен контейнер, където можете да скриете нещо от други хора. Най-добре знаете какво криете.

Метла

Метлата демонстрира вашето желание да имате по-тясна и интимна връзка с човека, когото обичате.

Счупен стол

Ако сте избрали счупен стол, това означава, че сте стресирани, уморени, чувствате се нестабилни и се нуждаете от почивка.

Счупено огледало

Огледалото символизира как се виждаме. Но тъй като тя е счупена, то може да бъде знак за вътрешна борба, която разкъсва душата ви. В резултат на това се чувствате зле за себе си.

Клещи

Този елемент е символ на потисничеството. Вие сте принудени да направите избор и да вземете важно решение.

Въпреки резултатите от теста си, винаги можете да промените емоционалното си състояние към по-положителна перспектива. Опитайте се да направите живота си по-пъстър, да промените рутината си или да отидете на почивка. Ако смятате, че не можете да го направите сами, то потърсете професионална помощ.

И все пак – кой предмет си избрахте? Съгласни ли сте с резултатите от теста? Споделете вашето мнение в коментарите по-долу!

Илюстрации: brightside.me

Източник: Блиц