Една лъжица от този разтвор и всички токсини и шлаки ще изчезнат мигновено! Изключително..

Всяка секунда тялото ви се бори с токсичната агресия на околната среда, храната и напитките. Да, природата ни е устроила, за да можем да издържим много дълго време. Но това не означава, че тялото не се нуждае от помощ: вграденият режим на защита не е вечен. Когато количеството токсини и шлаки достигне критично ниво, външните признаци на заболявания не ви дават мира.

Пречистване – това е нещото, за което трябва да се погрижите предварително. Изберете правилния начин и следвайте съветите на източника, на който можете да се доверите. Провеждайте редовно процедурата, след което тялото ще ви е подобрено, увеличавате защитните му функции и дори намалявате теглото си.

Превенцията като средство за защита

Нека да не се крием, фармацевтичните компании предлагат различни добавки и почистващи препарати, които действат ужким “безопасно” . Но, за да пречистите тялото си без да му навредите, имате нужда от нещо различно, безопасно. Предлагаме ви да пробвате това у дома.

Приготвяне:

  1. Стоплете 3 чаши вода.
  2. Добавете 150 г стафиди и сушени сини сливи без костилки
  3. Сварете за още 15 минути

Как да приемате тази течност?

Всяка сутрин, една лъжица от тази течност трябва да се яде на празен стомах . След няколко дни ще почувствате първите промени: няма да имате проблеми с храносмилането и запек, ще започнете да отслабвате без усилие.

Избор на продукт

Въпрос 1: Защо сини сливи?

Този естествен продукт ви позволява да почистите червата си и цялото тяло без химия, но също така съдържа и витамини, които осигуряват на тялото допълнителна подкрепа.

Благодарение на фибрите в състава на сините сливи, ускорявате храносмилането, премахвате излишната течност от тялото си и повишавате нивото на абсорбиране на витамини. Това е този продукт, който насърчава бързата загуба на тегло и гарантира качествена микрофлора на червата.

Въпрос 2: защо стафиди?

Пречистването на тялото с този продукт е уникално лесно благодарение на инулина, който премахва вредните вещества от червата, стимулира бъбреците и улеснява работата на черния дроб.

За най-добър ефект и бърза детоксикация можете да изплакнете шепа стафиди, да я изсипете във вряла вода и след като поври 2-3 минути да я оставите да престои така за двадесет и четири часа. На следващата сутрин пийте от водата. Правете месец.

Тази проста процедура ще ви помогне да избегнете много проблеми в бъдеще. Предложете на приятелите си и им направете услуга за цял живот!

Източник: За Жената