Хороскоп за октомври: Много емоционални терзания за Телците, натоварен месец за Овните и…

Хороскопът за октомври 2018 г. показва, че според звездите този период ще бъде много стабилен. След предишните месеци, които не бяха лесни, най-после отново ще почувствате облекчение, пишат от modernitta.com.

Овен

Вътрешна сила, внезапна енергия, самоувереност

През октомври звездите ще влияят особено на интелектуалността ви. Следователно, Овните могат да използват този период за обучение и приемане на нова информация по принцип. Ще видите, че ще ви бъде полезно в бъдеще. Ако се чувствате стресирани, най-добрият начин да релаксиране е да прекарате романтична вечер с половинката си или да изпиете чаша вино с приятели. В трудните моменти, най-близките познати трябва да се държат заедно.Тази поговорка ще ви бъде необходима през октомври. Заради предишните събития, ще бъдете притиснати в работата, също така и в личния живот. За радост, представителите на зодия Овен ще бъдат обградени от отзивчиви хора, които ще проявят разбиране. Опитайте се да поддържате разумно темпо. Не прибързвайте, но и не изоставайте. Прекарайте малко време сред природата, отколкото вкъщи пред телевизора или на компютъра.

Телец

Силни и инатливи, но практични и решителни

Ако преживявате вътрешна борба, ще бъде по-добре да се отдалечите от останалите. Ще трябва да се справите сами с този проблем. Когато го направите, ще станете по-силни. И благодарение на новата вълна от енергия, нищо няма да застане на пътя ви, за да се насладите на октомври максимално. Близък човек, на когото имате пълно доверие, ще ви помогне да разрешите дилема през октомври. Може да бъде партньора ви, някой от най-близките ви приятели или дори най-добрият ви приятел. Заедно ще откриете решението и ще бъдете облекчени. Нищо вече не спира Телеца. Друга поредица от успех ви очаква в кариерата. Изграждането на кариера не ви стресира много. Вие сте пасивни и неконкурентни. Трябва да се погрижите за кожата си във всяка възраст. Достатъчно сън, хидратация и ще изглеждате свежи.

Близнаци

Общителен и вежлив характер с чувство за хумор и креативност

Посветете месец октомври на половинката си, за да компенсирате предишното си отсъствие. Стабилният период в кариерата осигурява достатъчно свободно време за Близнаците. Можете да прекарате време в медитация, оценяване на изминалите събития и подреждане на мислите си. Ще се чувствате по-добре с бистър ум. През октомври ще дойде положителната енергия в сферата на кариерата. След няколко месеца на неимоверен труд, най-накрая ще можете да постигнете целите си. Близнаците трябва да бъдат внимателни спрямо обкръжението си и да помагат на шефа или колегите си да решават важни проблеми. Тази услуга несъмнено няма да бъде забравена. Не се дразнете, когато някой има възражения към вашата работа. Безсмислено е. Имате много енергия, направете нещо за тялото си – спортувайте. Ще се почувствате по-добре. Трябва да се успокоите. Това важи в пълна сила тези дни. Внимавайте да не настинете.

Рак

Емоционален, но отзивчив характер, раздразнителен и сдържан

През октомври звездите ще ви донесат много самоконтрол, който ще ви бъде необходим. Необвързаните представители на зодия Рак ще имат шанс да срещнат сродната си душа през този период. Хороскопът препоръчва да не прибързвате. Възможно е да не получите друг шанс през тази година. Когато става въпрос за семейство, ситуацията ще бъде спокойна. Най-голям шанс да срещнете правилния човек е сега. Възползвайте се от късмета си. Всеки Рак трябва да отвори широко очите си през октомври. Не обръщайте голямо внимание на първото впечатление. Понякога човек може да изглежда перфектен, но по-късно лошата му страна може да излезе наяве. От друга страна, тези, които изглеждат затворени и срамежливи може да заслужават втори шанс. Изкушението да си тръгнете от работа по-рано е голямо, но трябва да се въздържите. Никога не знаете какво може да се обърка. Може би ще чувствате, че имате много енергия. Но това не е причина да се изморявате прекалено. Спестете малко и за следващия ден.

Лъв

Смели, самоуверени, отстояващи и отворени са представителите на зодия Лъв

Според хороскопа за Лъвовете е време да обърнат внимание на връзката си отново. Поглезете се с необезпокоявана вечер или цял уикенд с половинката. Ще запомните интимните моменти, които имате заедно през октомври за дълго време, а и това ще заздрави връзката ви. Тези, които са необвързани могат да излязат и да се насладят на нощен живот. Друг успешен месец за зодия Лъв е октомври. Звездите най-накрая ще навлязат в стабилна позиция и проблемите ще ви избегнат. Можете да се насладите на чувството да бъдете влюбени и на новите интересни преживявания, които ви очакват в новата връзка. Въпреки предишните спорове, хармонията ще се появи в дългогодишните връзки. Между вас и колегите ви нещата може да куцат. Опитайте се да разберете къде е проблемът и поговорете с тях. Денят ви вещае най-доброто в интелектуални дейности. Отделете време за да се образовате. Не бързайте. Вслушайте се в тялото си и му дайте това, което иска.

Дева

Внимателни, грижливи, но интелигентни и точни са представителите на зодия Дева

В личния си живот ще се сблъскате с голяма дилема през май. За да я разрешите правилно трябва да последвате сърцето си, само това ще ви донесе щастие. Не се чудете защо казват, че съжаляваме за нещата, които не сме направили, а не за тези които сме направили. Дори лошият опит може да ни помогне да развием личността си. През октомври Девите, които имат дългосрочни връзки могат да преживеят кризи. Това определено не е оправдание за незряло, безотговорно поведение. Вашият партньор ще се чувства зле от създалата се ситуация. Ако и двамата опитате достатъчно силно, скоро нещата ще се оправят, създайте си мир и връзката ви ще бъде красива и отново в хармония. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете внимателни и да се съгласите на компромис. Знаете какво трябва да направите, за да впечатлите някого. Разчитайте на изпитаните методи. Вашият ангажимент е голям и вие чувствате, че може да продължавате още и още. Но трябва да сложите някакви граници, иначе това може да завърши зле.

Везни

Справедливост, симпатия, хармония и интелект

През октомври, Везните могат да разчитат на подкрепа от най-близките си хора. Хората, които ви обичат ще застанат зад вас и в добро и в лошо. Ако има нещо, което не е наред, не се депресирайте и не се отчайвайте. Трябва да приемете тази ситуация като предизвикателство и тест. След като го преодолеете ви очаква сладка награда. През октомври може да очаквате подкрепа особено от семейството и близките си приятели. Ще намерите разбиране и милите думи също ще ви помогнат. След като превъзмогнете трудностите, ще преосмислите приоритетите си и характерът ви ще бъде по-силен, което ще ви бъде полезно в кариерата. Не мислете за отмъщение само, защото вашият колега се справя по-добре от вас. Лошият късмет може да се обърне срещу вас. По – добре е да не се забърквате в дейности, които могат да ви навредят, рискът е голям. Не мислете само за себе си за вашия комфорт. Понякога трябва да се пожертвате.

Скорпион

Наблюдателни бойци, предвидливи и съпричастни към другите

През октомври можете да очаквате интелектуален период. Ще мислите много и ще оценявате изминалите събития. Можете да отделите необходимото време, защото за щастие, никой няма да ви притиска. Скорпионите ще спечелят като си подредят приоритетите. След това целите им ще бъдат по-ясни и ще знаят по коя пътека да поемат. Не се инатете и не отказвайте предложената помощ през октомври. Само, ако не отбягвате другите, ще можете да се върнете към нормалното и да имате социален живот отново. Превъзмогнете страха си и не слагайте всички под общ знаменател. Може би имате ненужни предразсъдъци, от които трябва да се отървете. Просто бъдете търпеливи и внимателни, когато работата е в застой и ви трябва време да я завършите. Определено не трябва да обръщате гръб на проблемите си, по-добре отидете на невролог или терапевт.

Стрелец

Целенасочени, енергични и изпълнени с желание и старание

Способността ви да вземате решения ще се намали през октомври. Това е заради силното влияние на Меркурий. Заради това, че сте тромави, може да пропуснете интересна възможност, но не се тревожете, друга ще се появи. Затова, всеки Стрелец може да се наслади на положителна енергия в личния си живот. Ще се насладите на романтика и хармония с половинката си. През октомври ще настъпи повратен момент. Стрелците ще се борят да задържат текущото си положение в работата. Няма да бъде лесно. Заради небрежност сте допуснали грешки, които трябва да бъдат поправени от другите и никой не го интересува за вашето оправдание. Ще почувствате несправедливостта. Запазете хапливите си коментари за себе си. Работното темпо е високо, но стресът няма да ви влезе под кожата. Разрешете всеки проблем спокойно. Не игнорирайте хроничните здравословни проблеми. Потърсете подходящ специалист.

Козирог

Консервативните знаци а практични, предпазливи, постоянни и сериозни

По отношение на работата, ще преминавате през тих период. През октомври Козирозите ще останат под светлината на прожекторите заради старите си постижения. Достатъчно е да продължавате с това средно темпо. Най-накрая ще имате време за себе си, независимо дали ще го прекарате като правите нещо свързано с вашето физическо или умствено здраве. Ще бъде полезно да оцените изминалите събития. През октомври, необвързаните представители на Козирога, ще имат голям шанс да срещнат правилния човек. Трябва само да бъдете в синхрон с късмета си. Ако си стоите вкъщи, ще пропуснете шанса да срещнете някого. Тези, които вече са намерили късмета си, ще се насладят на внимание и хармония в една щастлива връзка. Можете да намалите темпото. Няма крайни срокове или напрежение, така че се възползвайте. Помислете за себе си и се вслушайте в тялото си. Не трябва да минавате границите през цялото време. Отхвърлете поканата за тази вечер и си починете.

Водолей

Емоционални и романтични с желание за експерименти

Според хороскопа месец октомври ще бъде благоприятен за дългосрочните връзки. Необвързаните вече получиха своя шанс и ако са го изпуснали, няма какво да направят. Хубаво е да прекарате свободното си време сами, като развивате личността си. Това е единственият начин Водолеите най-накрая да продължат и да израснат. Не оставяйте октомври да ви разочарова. Ще трябва да преборите трудностите. Представителите на зодия Водолей ще осъзнаят, след като премислят изминалите събития, че тези негативни преживявания ще ви направят по-зрели и силни, ако успеете да се поучите от тях. Този месец ще ви обогати. Изкушението да си тръгнете от работа по-рано е голямо, но трябва да се въздържите. Никога не знаете какво може да се обърка. Не се страхувайте от неизвестното. Ще разберете, че приключенските дейности са правилното нещо за вас сега.

Риби

Скромен и чувствителен знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

Когато става въпрос за кариерата, Рибите няма от какво да се срамуват. Няма за какво да бързате, спокойно може да намалите темпото си. Обаче, ако обмисляте развитие в кариерата, трябва да бъдете активни. Например, помогнете на колега в нужда или поемете отговорност за нов проект. През октомври, Рибите може да встъпят в малки спорове и караници във връзките си. Тези проблеми са малки и ще ги превъзмогнете много лесно. Всичко, което трябва да направите, е да си наредите приоритетите и да не повдигате стари спорове. По този начин ще намерите загубената хармония във връзката си. Не забравяйте и физическото си състояние и спортувайте. Заведете половинката си или приятел на бал. Това е социално събитие на годината и атмосферата си заслужава. Няма съмнение, че се чувствате добре, вашето тяло ви се гради на начина ви на живот.

Източник: Vsyakajena