Писна ми от кльощави кифли, които диктуват модата!

Здравейте. Пиша ви, за да се оплача.

 

През последните няколко години имам усещането, че всичко се върти около кльощавите кифли. Да, да – онези слабички момиченца, които на ден ядат по 1 портокал и пакетче солети. Онези, които пушат като за световно и пият кафе в промишлени количества, за да не усетят глад. Честно казано, да правят каквото си искат, но да спрат да диктуват модата! Заради такива като тях не мога да си намеря удобни дрехи и вече ми е писнало.

Знам, че ще ми кажете да отслабна и да спра да злобея. Ами, родих първото си дете преди 6 месеца и има още какво да смъкна, но по принцип съм по-едра и висока. Нямам тяло на манекен. В крайна сметка не всички сме еднакви и това е нормално.

Онзи ден тръгнах по магазините, за да си купя някакви дрехи и обувки за есента. Естествено, пак ме заляха с малки размери! Продавачките сякаш участват в конкурс „Мис най-нагла“ и повтарят едно и също: „Госпожо, в този магазин не продаваме дрехи за такива като вас!“. След 3 часа лутане не си купих нищо и накрая се прибрах ядосана.

Сериозно ви казвам, писна ми от кльощавелките, които диктуват модата! Но още повече ми е писнало от производителите, които явно си мислят, че всички жени тежат по 50 килограма. Аман!

 

Източник: prekrasna