4-те зодии, които се показват като най-мързеливи от хороскопа

По-добре не разчитайте на тези зодии, когато става дума за работа и спазването на крайни срокове! Могат да ви обещаят да свършат нещата, които са поели, но често забравят, разсеяни са и това може да ви изиграе лоша шега, ако разчитате, че те ще свършат нещата както трябва.

Ето 4-те зодии, които се показват като най-мързеливи от хороскопа:

Близнаци

Не можете да разчитате на техните обещания, защото постоянно променят лицата си. Можете да сте говорили с единия близнак и той да ви е дал думата си, но после другия близнак да се отметне. Няма оправия! Ако попаднете в подобна ситуация, ще е много трудно да се справите с възникналия проблем, защото представителите на тази зодия ще твърдят, че не са обещавали нищо и са невинни до доказване на противното!

Рак

Обикновено работят с желание, но когато го изгубят, става страшно! Понякога е трудно да накараш Рак да свърши някоя задача. Разбира се не само слънцето, но и другите планети влияят върху желанията на зодиите за работа. Обикновено Раците може да ги мързи и да се справят по-бавно със задачите, но всъщност са изпълнителни и отговорни.

Лъв

Супер изненадващо, нали? Когато Лъвът е демотивиран обаче… положението е страшно. Мързелът му може да бъде пословичен. Ако един път попадне в комфортната си зона на лентяйство и живот, трудно можете да го стимулирате отново да работи здраво. Обикновено спазва ангажиментите си, но винаги имайте едно наум, защото царят на животните си знае своето!

Везни

Представителите на тази зодия са амбициозни, но взимат трудно решения и са безкрайно колебливи… Веднъж щом загубят ориентацията и отправната си точка, го обхваща страхотна летаргия. Често те имат нужда от пътеводител, който да ги напътства и да им дава идеи, мотивация и стимул. Везните обичат живота и много лесно могат да се разсеят от работата и да се съсредоточат към удоволствията!

Източник: iwoman