Вижте тези 15 трикчета, събрани от целия свят, с които да изглеждате с години по-млада!Винаги се възхищаваме на красотата на жените. Отвън може да изглежда естествено и без усилие. Но в действителност красотата е резултат на упорита работа, освен ако не сте спечелили генетичната лотария.

Всяка страна традиционно притежава свои собствени тайни за красота, предавани от едно поколение на друго.

Ние  сме избрали най-интересните красиви трикове, които да споделяме с вас.

Австралия

За да  се отървете от пърхот и сърбящ сух скалп, австралийските жени добавят няколко капки масло от  чаено дърво към шампоана си. Но ако се чувствате мързеливи, магазините предлагат широка гама от продукти за коса, които вече съдържат маслото.

Бразилия

Следващият път, когато отидете на плажа, можете да опитате лесен трик, който ще ви помогне да намалите какъвто и да е целулит . Вземете малко  мокър пясък и внимателно го разтривайте на проблемните области. Този вид масаж подобрява кръвообращението и прави кожата ви гладка.

Египет

Клеопатра се казва, че е първата жена, която открива магическите ефекти на  млечните вани . Просто добавете 1-2 литра топло пълномаслено мляко и 100 грама мед към обичайната вана. След 15-20 минути кожата ви ще стане по-мека и по-еластична . Ако не сте готови да губите мляко, има алтернатива: можете да закупите продукти за грижа за кожата с млечна киселина.

Предупреждение: Преди да вземете вана, уверете се, че не сте алергични към някой от компонентите.

Колумбия

Авокадото е един от най-популярните активни компоненти в рецептите за красота в латиноамериканските страни. Използва се в маски за лице, коса и тяло.

За да направите косата си блестяща и мека , намачкайте авокадо и банан, добавете 1 супена лъжица зехтин, нанесете ги на косата си и изчакайте 30 минути. Изплакнете добре с шампоан.

Китай

За да  предотвратите бръчки , опитайте да почистите лицето си с оризова вода . Накиснете ориза във вода в продължение на 20 минути, след което използвайте водата. Обтривайте редовно лицето си с това вещество и скоро ще забележите голяма разлика.

Япония

Забелязали ли сте някога, че японската кожа на жените често изглежда като порцелан? Това не е само генетика. За да запазите кожата здрава и лъчиста, важно е да я  предпазите от прякото слънце . За тази цел японските жени носят чадър със себе си през летните дни и носят дълги ръкави.

Друга японска тайна за младостта и здравето е храната, обогатена с йод.

Индия

Поздрави на Слънцето е набор от упражнения, популярни сред индийските жени. Той помага за повишаване на метаболизма и енергийните нива. Освен това, тя е подходяща за всички: мъже, жени и деца.

Как да: Вижте снимката по-горе. Започнете с най-горната поза и постепенно преминете към следващата. Повторете целия комплект два пъти, като превключвате краката от дясно на ляво в процеса.