Хапвайте повечко кисело мляко с чесън за да сте здрави и слабички препоръчват лекари

Вероятно всеки от нас като дете, майка му го е карала да яде чесън, особено през зимата, когато всички масово са болни.

Майка ми ме научи да ям чесън, дори го обичах. Тя винаги ми даваше скилидка след детската градина.

И аз ядях, въпреки миризмата, но не боледувах като другите деца.

Чесънът е полезен: той ще ви предпази от вируси и много други вреди, но днес ще говорим за това как може да ви помогне да отслабнете.

Ще споделим с вас метод за намаляване на теглото . Ефектът е зашеметяващ!

Кисело мляко с чесън:

Не толкова отдавна учените се интересуват от свойствата на чесъна, които спомагат за борбата с наднорменото тегло. Особен успех в тези проучвания са направени от учени от Израелския институт на Вайсман. Проучванията показват, че летливият алицин, съдържащ се в чесъна, има естествена способност да намалява апетита. В допълнение, чесънът помага да се влезе в реакция с тялото и резултатът е, да се предотврати връщането на загуба на тегло.

Има и други функции, които правят чесъна ефективно средство за отслабване: нормализира нивото на кръвната захар, подобрява здравословния кръвоток и лимфните потоци, бори лошия холестерол и помага да се абсорбира добре. При хората, страдащи от затлъстяване, процесът на развитие на адреналин се нарушава и редовното използване на чесън позволява да се коригира.

Вторият компонент на нашето чудо напитка е киселото мляко. Вие сами добре знаете колко полезен е този продукт. Много диетолози препоръчват да го използвате всеки ден. И това не е без пирчина! Благодарение на тази проста напитка можете да отслабнете и ако добавите чесън към нея, можете да се отървете от дисбиозата и паразитите. И за всичко останало и подобрява имунитета.

Тази комбинация носи огромни ползи за нашето тяло. Чесънът с кисело мляко за една нощ увеличава имунитета. Лека вечеря с кисело мляко ще ви даде дълбок сън, облекчава безсънието. И най-важното – ще ви помогне да отслабнете.

Само по себе си, киселото мляко с чесън не изгаря мазнини, загуба на тегло се дължи на прочистване на червата и загуба на апетит. В допълнение, тя има диуретичен ефект, който помага да се отървете от отока и излишната течност.

За да се подготви напитката за загуба на тегло , смачкайте скилидка чесън и добавете чаша кисело мляко. Пийте веднага след приготвянето. Можете да разбиете чесън и кисело мляко в миксер, така се смесва по-добре и е по-вкусно. Трябва да го пиете всяка вечер, преди да си легнете, за предпочитане вместо вечеря.

Същата напитка помага да се отървем от паразитите, поради които, между другото, твърде често има проблеми с наднорменото тегло. По принцип тази напитка ще ви помогне да отслабнете и да почистете напълно тялото. За един месец от прилагането може да свалите около 6-7 килограма. Чесънът наистина има невероятни свойства !

Просто не забравяйте, че би било хубаво да добавите повече физически натоварвания и правилно хранене към тази напитка. В края на краищата, нашето тяло е едно трудно нещо, и само така, без необходимите условия, процесът на намаляване на теглото, няма да е тежък. Ограничете употребата на вредни продукти и добавете поне минимална физическа активност. Всичко в съчетание определено ще даде своя резултат и ще постигнете целта!

Беше ли полезна статията за вас? Споделете с приятели!

Източник: За Жената