Зодиите, които са най-неустоими за мъжете

Останалите зодии не трябва да се обиждат, защото всяка жена сама по себе си е уникална, красива и атрактивна по свой начин…

След множество проучвания обаче, астролози стигнаха до извода, че представителките на зодии Риби, Водолей, Kозирог, Стрелец, Лъв и Скорпион привличат мъжете като магнит!

Факт е, че без значение от зодията ти, е възможно да притежаваш уникална харизма, която да омагьосва мъжете мигновено. Красотата е в очите и душата на всеки човек и всеки един от нас има черти, които изпъкват пред другите. Истинската красота е нещо субективно и не може да се обобщи. Идеята на един мъж за хубава жена може да се различава от тази на друг мъж.

Нека видим и кое прави 6-те зодии толкова привлекателни според опита на NaPodiuma.com:

1. Скорпион

Те са много активни в любовта, което ги прави желани за романтична връзка. Едновременно с това са като увеселително влакче и предлагат на човека до тях невероятно приключение, незабравими преживявания и неразкрити измерения. Винаги ще има нещо ново и вълнуващо в тази връзка.

Представителките на зодия Скорпион се развиват, за да бъдат по-добри. Имат способността да анализират партньорите си. Те са честни. А ако половинката им разкрие истинските им мисли и чувства, би могъл да има най-прекрасната връзка!

2. Лъв

Жената Лъв винаги се опитва да контролира ситуацията и търси постоянно внимание и мъжко одобрение. Тя е способна да привлече всеки мъж, а дори няма да вложи и най-малк усилие. Самоуверена е, има чувство за хумор и е позитивна. Талантливи и амбициозни – това са лъвиците!

3. Стрелец 

За жената Стрелец животът е истинско предизвикателство, което тя посреща спокойно, защото вярва, че всичко може да се оправи и не губи надежда. Тя е непредсказуема, което прави мъжете любопитни и искащи да опознаят всяка нейна страна. Тя обича да пътува и ако половинката ѝ също харесва пътуванията, връзката им би била невероятна. Щедра е и иска да помага на другите. Мисли логично и не се опитва да докаже нещо нелогично.

4. Козирог

Макар и първоначално, Козирогът да изглежда студен, представителките на тази зодия могат да водят много смислени връзки, знаейки отлично как да се държат в различни ситуации и как да се чуе гласът им. Те са добри и щедри, а ако някой иска да се възползва от тях, те виждат това веднага. Така, че не е добра идея да се опитваш да ги манипулираш. Жената Козирог е умна, директна и интересна! Може би точно затова ти е завъртяла главата така…

5. Водолей

Жената Водолей е свободна и харесва равенството. Тя има уникален подход към нещата и освен това е силна и независима. Това нейно качество привлича мъжете, показвайки им, че тя може да се оправи и сама, без значение какво се изправи на пътя ѝ. Тя е рационална и иновативна, но и дискретна. Този тип жена е страстна, води се от чувствата си, което я прави спонтанна, а животът с нея никога не може да бъде скучен, а по-скоро изпълнен с безкрайни емоционални приключения.

6. Риби

Представителките на зодия Риби са като магнит за мъжете, заради малките неща – имат самочувствие и са емоционални. Те търсят мъж, който е силен, самоуверен и наистина готов за дълга връзка, а не някаква си авантюра. Винаги поддържащи огъня, за тях връзката е по-важна от всичко друго на света!

Жената Риби не се интересува от материалните неща, защото домът не е изграден с пари, а от хората, които се намират в него. Тя разбира и уважава половинката си, любовта ѝ е безгранична и не изисква много от партньора си, защото ако е правилният, то той ще ѝ даде всичко, от което се нуждае.

 

Източник: dama