Слави Трифонов с изключително щедър жест към участник в конкурса за акьтори

След трудната раздяла с любимеца си Виктор Калев, Слави Трифонов най-после си намери нов фаворит на мястото на бившия си подчинен.

Младият актьор от Димитровград Димитър Иванов смая учиндолеца. Слави буквално полудя по него и е очарован от таланта му. Димитър, който се изявява в столичния куклен театър, се оказа единственият вентролог у нас. Той говори без да отваря устата си. Уменията си придобил чрез американски онлайн курс.

Пред журито на Дългия той демонстрира завидни актьорски умения. Не само Слави, но и останалите членове на журито – Маестрото, Иво Сиромахов и Филип Станев се захласнаха по таланта на актьора. Талантливият Димитър ги изненада с етюд с куклата Бай Тъньо, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Слави Трифонов веднага предложи работа на актьора. Но постави едно условие пред него – да се усъвършенства в това, което прави. Учиндолецът прояви щедрост и заяви, че ще финансира напълно това начинание. Той заяви, че ще плати не само обучението, но и пътуването на Димитър до там, както и всички разходи, свързани с престоя му там.

Шоуменът заяви, че ще направи това с голямо удоволствие, тъй като у нас няма друг човек, който се занимава с това. Талантливият актьор веднага проверил колко ще струва обучението му. Цялата сума, необходима за реализацията на мечтата му, възлиза на 12 500 лв. Едва ли за Слави Трифонов подобна сума ще е проблем.

Източник: Petel