Разтърсваща история: Съпруг успя да изпрати писмо на жена си от оня свят

Преди една година от масивен инфаркт почина любимото ми съпруг. Смъртта му разби живота ми завинаги.

Така и не успях да се зарадвам с него и да му призная колко много значи за мен. Дълго време не беше на себе си от мъка, но благодарение на сина излезе от жестоката депресия.

Един ден Том, синът ми, разглеждаше дървената лодка, която покойният ми съпруг дялче от известно време. Момчето ми искаше да завърши в памет на баща си. Но докато се огледаха детайлите, изведнъж от лодката падна малка бележка. Внезапно се появи, взех бележката и я отворих, без да подозирам, че в нея има скъпоценно послание. Ето какво пишеше: Мъката на едно „чудовище“: Съпругата ми стана инвалид и ме превърна в неин слуга, трябваше да я напусне

„Скъпа, Беки!

Може би, когато четеш това послание, аз няма да съм между живите. Господ отговори на молитвите ми, изпращайки те в живота ми. Ти ме направи най-щастливият мъж на този свят.
Благодарение на теб разбрах, че е истинска и предана любов. Не знам дали някога ще прочетеш писмото, но ако все пак това стане, знай, че те обичаха безкрайно! Моля Те, скъпа, след смъртта ми не се отчайвай и не падай духом. Бори се да живееш, любима! Аз винаги ще бъда до теб!

Обичам те, Беки! „.

Дълго време не можах да дойда на себе си. Докато беше жив, съпругът ми винаги се грижеше за мен и дори от този свят намери начин да ме успокои. По-късно синът ми постави писмото в рамката и го закрепи на стената. Чета го винаги, когато изпадна в депресия и мъка превземе душата ми. Редовете ми му напомнят, че макар и мъртъв, любимият ми съпруг винаги ще бъде до мен.

Източник:  За Жената