Петте най-зли зодии в хороскопа

Астролозите твърдят, че съществуват зодии, които по природа са зли и от които трябва да страним. Дори и да не вярвате в подобни твърдения, сигурно знаете, че всеки човек си има своята тъмна страна, която проявява при определени обстоятелства.

А някои зодиакални знаци са по-склонни да го правят от другите. Ето ги петте най-зли зодии в хороскопа:

Козирози- предпазливи и конкурентни

По принцип Козирозите се смятат за един от най-трудолюбивите знаци на Зодиака, но и те имат своите тъмни страни. Най-черната от тях е отмъстителността.

Помнят като слонове всяка една лоша дума по техен адрес или подигравка, крият дълбоко в себе си всяка нанесена им обида и просто чакат кога ще могат да ви нанесат ответен удар. Бъдете сигурни, че обидите ли Козирога дори и веднъж, то ще ви бъде отмъстено.

Скорпион – прагматичен измамник

Обикновено Скорпионите оглавяват списъците за „най-лоши“ зодии и това не е случайно. Те са егоистични мошеници, които в отношенията с другите търсят единствено полза за себе си. Имат и друга лоша черта – обичат да се поставят над другите, да интригантстват и да водят всеки за носа.

Избягвайте конфронтацията с тях, защото от това няма да излезе нищо добро за вас. Скорпионите са известни като отмъстителни и жестоки. Освен това са отлични манипулатори и няма да се посвенят да ви използват, за да изпълнят целите си.

Близнаци – гениални лъжци

Най-двуличната зодия според астролозите. От една страна смехът им изглежда невинен, но веднага щом ги опознаете, ще разберете, че това е чиста лъжа. Адски е е трудно да се разбере кога лъжат и кога казват истината. По-интересното е, че Близнаците не лъжат заради собствена изгода, а по-скоро заради навик или безразсъдство. А лъжата не ги кара да се чувстват зле, даже напротив.

Рак – разрушителни и тихи

Ако има противоположност на Скорпиона в Зодиака, то това е Ракът. В действията му липсват коварност и прагматичност. При Раците всичко се дължи на прилива на емоции.

Ако ги накарате да се почувстват уязвими, те са способни да ви наранят. Ракът работи на принципа, че атаката е най-добрата защита. Ако ги засегнете, то знайте, че в конфликтите, те са точно като скорпионите, което означава, че е добре да бягате възможно най-бързо и най-далече.

Деви – експерти по интригите

Девите са последният знак, който бихме предположили, че фигурира в класацията на най-злите. Те са известни като много чувствителни, повече и от Раците. Представителите на този знак имат наказание за всеки, който ги нарани, и то най-често е безмилостно.

Девите понякога завиждат на другите и дори не държат да го скрият. Заслепени от завистта, те са готови да ви навредят по всякакъв възможен начин. Девите знаят слабостите на хората в живота им идеално и са наясно как трябва да атакуват Винаги са в течение на всички слухове и клюки и могат да ви атакуват с тях, ако се наложи.

Източник: За Жената