Не споделяйте тези 4 неща с приятелките си

Когато сте млади, искате да разкажете в детайли всичко от личния си живот, но в зряла възраст не е толкова препоръчително. Ето няколко неща, които трябва да запазите за себе си и да държите далеч от ушите на приятелките си:

Не споделяйте лични неща от живота на партньора си. Това може да подкопае доверието му във вас. Имайте предвид, че по природа мъжете са доста затворени същества и споделянето за тях означава много.

Пазете само за себе си всеки конфликт. Недейте да споделяте за всеки ваш спор, защото така приятелите ще започнат да се бъркат в живота ви. Ако се карате често или поне така представяте нещата на приятелите си, те ще решат, че този човек не е за вас. Много неща могат да се разберат само от двама души, така че невинаги е правилно да търсите съвет, вместо да опитате да решите проблема сами.

Интимните детайли също са тема табу. Хубаво е да споделите, ако сте доволна и щастлива с партньора си или да разкажете за приятната изненада от последния уикенд. Но не навлизайте надълбоко в интимните преживявания.

Не летете прекалено нависоко, дори и сред най-близките. Дори и да сте на седмото небе с човека до вас, може неволно да събудите чуждата ревност, като се хвалите постоянно. Спомнете си, когато сте били сами и отчаяни от любовта, дали бихте могли да запазите отношенията си с приятелка, която толкова много се е дистанцирала от вашите проблеми и се радва на собственото си щастие?

Автор: ПИК