Минувач купил кафе на бездомник и вижте какво получил в замяна! Разтърсващо!

Ние никога не осъзнаваме какво всъщност се случва в живота на хората около нас. Ние се тревожим за това, което трябва да направим през деня или за нашите собствени проблеми. Забравяме да бъдем мили с другите, а очакваме да бъдем третирани с уважение.

Истината е, че всеки се занимава със собствените си проблеми и се опитва да си ги реши сам, но на някои хора им е по-трудно, отколкото на други. Един малък жест може да вдъхне оптимизъм и да направи деня на някой по- хубав. „Днес отидох да Donuts Dunkin ‘и видях един бездомник да седи отстрани на пътя без видима причина.“

Разказва непознат. „Опитах да го заговоря, но той не беше отказа. Купих му едно кафе и поничка и го помолих да седне с мен. „Той ми разказа за това как хората обикновено се отнасят към него, заради това, че е бездомен … Как наркотиците го превърнали в човек, който мрази. Загубил майка си, никога не е познавал баща си и как просто искал да бъде някой, чиято майка щеше да се гордее с него.

Името на този човек беше Крис, а Крис беше един от най- честните и искрени хора, които съм срещал.“ „След като установих, че е време да се се връщам на работа и реших да си взема довиждане, Крис ме помоли да се изчакам, за да ми напише нещо. Подаде ми смачкано листче и се извини за почерка заради треперещата ръка, усмихна се и си тръгна.

Отворих бележката и това, което прочетох ме вцепени: „Аз исках да се самоубия днес, но заради тебе реших да не го правя. Благодаря ти, красиви човече!“

Източник: Prochetime.com