КАРМА! Тези 7 неща, никога не трябва да ги казваме на други хора!

Успехът и благополучният живот на всеки човек зависи от много фактори, но все пак езотериците и практиците твърдят, че 7 неща могат да попречат на успеха и да закрият пътя към щастието, ако се кажат на глас на грешните хора.

Доказано е, че всички наши мисли и дум са материални: казаното от душа пожелание може да се изпълни с точност, негативните мисли повличат след себе си определени последствия, а чуждата завист може да доведе до реални проблеми. Покрай 7 страсти, водещи до беди и болести, има 7 страни в нашия живот, разказването за които на чужди хора е крайно нежелателно и предвещава проблеми, беди и лош късмет.

Успехът

Разказ за собствения успех може да предизвика разрушителното чувство на завист. Споделяйки с колеги или познати, бъдете крайно внимателни: далеч не всички са способни искрено да се радват на успеха на другия. Езотериците препоръчват като цяло да се държи личното щастие и късмета за себе си, като се откривате само пред хора, в които сте уверени.

Ако сте разказали на някого за своята радост и усетите унищожителна завист, то може да си върнете отнетата енергия с медитация.

Пораженията и неуспехите също е по-добре да не стават обществено достояние. Кръгът на вашите познати може да включва недоброжелателно настроени хора, които тайно ще се радват на вашия неуспех.

На по-незначително ниво това натоварва и разрушава жълтата чакра, отговаряща за волята и защитата от несгоди: получава се така, че като споделяте бедата си с “непроверени” хора, още повече отслабвате себе си.

Плановете и мечтите

Плановете и мечтите по принцип не се препоръчват да се споделят с никого: счита се за лошо поверие. И все пак близките ви хора, които споделят вашите житейски възгледи и ви обичат, могат да ви помогнат да въплътите мечтите си и да последвате начертания път.

Но по-добре да не разказвате за това как виждате своето бъдеще: някой от тези хора може да ви желае зло или да ви завижда и тогава успехът ще се отвърне от вас, а плановете така и ще си останат само планове.

Любовта и отношенията

Любовта и отношенията са си работа между двама души. Когато сплетничете или се оплаквате от половинката си, доброволно отдавате енергията на любовта си на този човек, на когото разказвате за връзката си. Същата е ситуацията на енергийно ниво и с хваленето на любимия човек пред други.

Помнете, че да “изхвърлите сметта от избата”, както и да държите хвалебствени речи за своята любов, трябва да се прави особено внимателно. Може да споделите мъката и щастието си с най-близките си роднини, но не с познати и дори не с приятели.

Финансовото положение

Финансовото положение е по-добре също да не се обсъжда, особено с тези, които живо се интересуват. Паричният канал е много непостоянен поток: може да се повреди или дори да се обърне на другата страна от всяка дреболия.

Всеки от знаещите за вашите пари може на енергийно ниво да влоши финансовото ви положение в пъти, лишавайки ви от просперитет, а понякога дори от шанс да поправите ситуацията.

Сънищата

Езотериците и астролозите категорично не препоръчват да разказваме сънищата си на други хора. Така е, защото чрез съня може да получим важна информация, предупреждение или съвет. Разкривайки съдържанието на съня на хора, които не са свързани кръвно с вас или не а в близки отношения, вие ги пускате в своето енергийно поле и ставате далеч по-уязвими за всякакви недобри пожелания или мисли.

Страховете

Да говорите за своите страхове е още по-лошо, отколкото да разказвате съня си. Изключение може да бъде човек, имащ за цел да ви помогне, да ви избави от съмненията и опасенията.

За другите вашият страх е просто пилеене на енергия. о този начин лесно може да разпознаете енергийния вампир: такъв човек жадно ще слуша вашия разказ за страха, като ви провокира и изостря емоциите ви, изисквайки подробности и най-малки детайли. Да споделяте това, което ви плаши, може само с проверени хора, защото доверявайки се, ставате беззащщитни.

Източник: webmiastoto