Всеки човек има силни и слаби страни. Избери си фигурка, за да рапознаеш добрите качества на характера ти

Всеки човек има силни и слаби страни. Смятате ли, че познавате добрите качества на характера си? Или може би си мислите, че във вас няма нищо специално? Този прост тест ще ви разубеди. Всеки човек е уникален и надарен с уникални качества.

Този прост тест ще ви помогне да разберете силните си страни. Изберете коя фигурка ви харесва най-много на рисунката по-долу и разберете резултата от нейния номер. Не избирайте дълго – използвайте чувството и интуицията си!

1. Лидер

Вашите силни страни – способността да ръководите и добри организационни умения. Вие умеете красиво да излагате мислите си и сте в състояние да поддържате дискусията с почти всеки събеседник.

Друг ваш плюс – бърза адаптация към обкръжаващата ви ситуация.

2. Изпълнител

Силните страни на вашата личност – отговорност и сериозност. Притежавате висока самоорганизация; добре се адаптирате към новите условия, но ви е трудно да вземате решения самостоятелно. Вие сте прекрасен изпълнител, професионалист в своята област. Винаги се стараете да изпълнявате всяка задача перфектно и да я довеждате докрай. Особено ви ценят заради усилената работа, честността и надеждността.

3. Мнителен

Вашето предимство – естествен талант да вършите много неща наведнъж. Вие сте много гъвкав човек, надарен с голям потенциал. Все пак, случва се уязвимостта и чувствителността ви да ви дадат повод за съмнение в своите способности. Всичко, което ви трябва, е морална подкрепа и насърчение.

4. Учен

Силните страни на личността ви – рационализъм, развитие на аналитично мислене, концентрация и вътрешно спокойствие. Винаги и за всичко имате мнение. Обичате да измисляте собствени сценарии за развитие на нещата и да планирате действията. Тази предвидливост ви помага да постигнете значителни успехи.

5. Интуитиевн

Най-голямото ваше предимство – гъвкавост и способност за успешно изпълняване на няколко задачи едновременно. Вие също така лесно можете да превключвате от една дейност към друга. Имате добра интуиция и голямо въображение. Много добре контролирате емоциите си.

6. Творец

Вашите силни страни – развито въображение, изобретателност и принципност. Имате свои собствени убеждения и морални норми, от които не отстъпвате, така че е трудно да бъдете манипулирани. Склонни сте бързо да се увличате по някаква нова идея и винаги ще се опитвате да я доведете докрай.

7. Емоционален

Вашата сила е в способността да съчувствате и помагате. Ценят ви именно заради тези качества, тъй като винаги ще намерите добра дума, да утешите всички, които идват при вас с проблеми. Въпреки това, понякога може да се превърнете в заложник на собствената си емоция, тъй като тя ви кара да правите грешки и необмислени действия.

8. Манипулатор

Вашата сила – способността да манипулирате хората. Вие знаете как да накарате другите да правят това, което искате. В много ситуации се показвате като труден и принципен човек, но тези качества позволяват да оказвате натиск върху хората и да търсите от тях желаната реакция.

Източник: За Жената