Какво да очакваш, ако обидиш зодиите.. Овен и Телец са в много тежка фаза..

Понякога, колкото да се опитваш, не можеш да избегнеш спорове и да не кажеш нещо офанзивно. Преди да направите това, вижте какво да очаквате от човека, като му отговаряте по зодия. Естествено, ако вярвате на астролозите.

Овенът  реагира на обидата агресивно и незабавно и изхвърля всички емоции на мига. Не се чудете, че на следващата среща дори няма да коментираш какво се е случило. Но не се заблуждавайте – той помни всичко и няма да забрави критиките срещу себе си. Ако искаш да го нарани – продължавай отново. Трудно ще преживее двоен удар.

Телецът може дълго време изобщо да не реагира на обидни думи. На първо място, представителите на знака винаги имат по-важна работа, и второ, те дори могат да проявят съчувствие срещу използващия обиди. Но ако те станат сериозни, няма връщане назад – ще бъдете премахнати веднъж завинаги от списъка с приятели. И не само в социалните мрежи.

Близнаците могат да реагират на обидата много разнообразно. Например, може да се подиграват на човека, който я е изрекъл, да го представят в най-добрата светлина, или да се преструват, че нищо не се е случило. Или да вдигнат нечуван скандал – способността на представителите на този знак е почти неограничена.

Раците се опитват да приемат всяка обида много дискретно, но това невинаги е хубаво – поддържането на емоциите под контрол не е лесно. Представителите на този знак ще се опитат да ви обяснят спокойно с какво сте сгрешили. След това той ще обмисля ситуацията дълго време, ще подготви аргументи и ще ги изложи в още разговори. По принцип, ако не искате дълги и неприятни разговори – не обиждайте Рак.

Лъвовете се обиждат така ярко и изразително, че човек иска да го гледа отново и отново – наподобява изригване на вулкан. Очаквайте потоци от ярост дори и атака с пазена досега тайна за вас. Можете да опитате да се извините. Ако го направите искрено, Лъвът може да превключи на режим от гняв – в милост.

Девите са много опасни, когато някой ги обиди. Те едва ли ще се карат с вас и най-вероятно няма да отмъстят. Но ще се отдръпнат, със сигурност няма да ви помогнат в бъдещ момент, когато имате нужда. Тогава ще разберете, че сте сгрешили с атаката, защото Девата е отличен съюзник, незаменим помощник и е много трудно да намерим неин заместник. Друга лоша новина е, че искането за прошка е безсмислено.

Везните се обиждат много повече, отколкото изглежда. Те могат да продължат да общуват с вас с лекота, да помагат в труден момент, да предлагат своята помощ и да правят много други добри неща. Означава ли това, че да бъдат оскърбени е безнаказано? И тук не! Ако преминете границите, ще попаднете в списъка с хора, които са им безразлични. А по-лошо едва ли има…

Скорпионите се обиждат сериозно и им държи дълго време. Представителите на този знак имат много добра памет и никога няма да забравят как са били наранени, колко неприятни мигове са преживели. И за негодуванието, дори и малкото, ще ви се напомня повече от веднъж и при най-неподходящите обстоятелства за това. За Скорпиона е малко вероятно да скрие емоциите си и със сигурност ще разберете, че сте го обидили.

Стрелците не обичат да се обиждат. Те се опитват да забравят за неприятностите възможно най-скоро. И най-добрият начин да ги забравят е да премахнете източника на дразнене от зрителното си поле. Затова, ако обидите Стрелец, очаквайте дистанция. И със сигурност ще съжалявате, защото заедно със Стрелеца и приятелите му ще се отдръпнат от вас. А това си е загуба, защото в тяхното обкръжение обикновено има много добри и интересни хора.

Обиденият Козирог е непредсказуем и много опасен. Понякога той самият ще се радва да ви прости, но това реално не се случва – натрупаните емоции имат предимство пред здравия разум. Той ще помни този лош момент дълго време. И в някакъв момент ще ви го върне най-неочаквано.

Водолеят  е много хитър и манипулативен знак. Ако го обидите и искаш в някакъв момент това обида да се забрави – няма да е лесно. Ще трябва да извършите редица добри дела за него, за да забравите. Нападнали сте? Подгответе се да работите упорито в полза на Водолей.

Рибите  се обичат качествено и могат да реагират рязко на всяка една малка дреболия. Да ви загреят в ДНК на техния природа. Така че, ако сте обидили Риби, може да се чувствате застрашени. И трябва да знаете, че сред тях има отмъстителни пирани. Така че е по-добре да не се наложи с тях, ако не искате да спрете комуникацията завинаги.

Източник:  tialoto