Какви сте искали да станете като малки, според зодията ви

Всички деца мечтаят за различни професии, когато са малки. Едни обичат да си играят с полицейски коли, други да си представят, че имат ресторант, трети обичат да се правят на лекари. Ето и какви са искали да станат зодиите, когато са били деца.

Овен – Полицай

Искали са да работят нещо, което всява респект. Обичат да са отговорни, а и имат кураж. Лидери са, искали са да станат полицаи или пожарникари.

Телец – Готвач

Често са си представяли, че притежават ресторант. Правели са се, че пекат ястия на печка, после са сервирали вкусни храни и напитки.

Близнаци – Журналист

Общителни са и много добре си служат с думите. Затова им харесва да пишат, да си представят, че правят предаване, да взимат интервюта.

Рак – Лекар

От малки обичат да се грижат за другите и да им помагат. Представят си, че предлеждат пациенти, че правят операции и спасяват животи.

Лъв – Знаменитост

Знаят, че искат да станат известни, да се обличат бляскаво, да раздават автографи. Правят концерти, представят си, че са актьори, танцуват.

Дева – Учител

Искат да са перфектни, да знаят всичко, да поучават другите. Често си представят, че са в класна стая, че са учители, изпитват и пишат оценки в импровизиран дневник.

Везни – Архитект

Креативни деца са. Харесва им рисуването, а интересните форми на сградите ги вдъхновяват. Обичат да рисуват къщи и да играят с конструктори.

Скорпион – Детектив

Обичат детективските филми и като малки са си представяли, че и те са детективи. Харесва им да разгадават различни неща, падат си по мистерията.

Стрелец – Космонавт

Приключенци са по природа. Искат да откриват нови неща и светове. Професията космонавт им се струва много интересна и мечтаят да летят из космоса.

Козирог – Президент

Работливи и отговорни са от малки. Много амбициозни и решителни. Мечтаят за власт, искат да управляват, да дават заповеди. Представят си, че може да станат политици или президент.

Водолей – Ветеринар

Имат много добро сърце. Често изпитват състрадание, особено към животните, тъй като много ги обичат. Искат да се грижат за тях, а и прекарват доста време сред природата.

Риби – Водолаз

Рибите са водни знаци и от малки се забелязва, че обожават да ходят на море и да плуват. Гмуркат се, разглеждат рибите, събират мидички. Интересно им е да изучават подводния свят.

Източник: teenproblem