Вижте в каква истинска принцеса се превърна, красивото Руско Ангелче.. (СНИМКИ)

Сигурно мнозина си спомнят за момиченцето, което беше наречено “Руското ангелче”, коментира Блиц. В направената класацията на Daily Mail това нежно момиченце е квалифицирано като най-красивото дете, познато в света. През 2009 година Кристина Пименова, въпросното дете, сключва договор с LA Models и се отива да живее в Лос Анджелис. Всички я наричат Малкият супер модел. Тогава всички смятали, че малкото момиченце, търсено от най-големите модни списания, ще има изключително бляскава модна кариера.

Бащата на Кристина е небезизвестният футболист Руслан Пименов. Майката на Кристина, Гликерияе, става личен мениджър на малката красавица.

Грижовните родители се стремят по всякакъв начин да предпазят малкото си момиченце от опасностите на славата. Самата Кристина добре разбира, че модата е до време и би желала да има друго сериозно занимание, когато стане достатъчно голяма.

Вижте в каква още по- голяма красавица се е превърнала Кристина. Тя не е загубила здравата почва под краката си и определено изглежда нежна, красива и сериозна.

Източник: Gledavalnik.com