Tаблица с любовната съвместимост на зодиите

Много пъти сме писали за съвместимостта между  зодиите в любовта  и разбирателството, посочвайки ви коя с коя си подхождат най-добре. Но истината е, че в крайна сметка всичко това опира и до индивидуалност.

Ако за един човек от първостепенна важност е сексът, а не спокойствието, което му носи партньорът, той рано или късно ще го напусне щом не си получава нужните ласки в леглото. Или пък това, че разбираш половинката си и се стараеш да й помагаш, не означава, че същото ще прави и тя с теб или ще получавате същото разбиране.

А има хора, крайно устремени и амбицирани да се издигнат в обществото, които си търсят някой, който да вярва в тях и да ги мотивира. Четвърти пък държат най-вече на спокойствието и никаква страст не ги интересува. Пети се вълнуват само от пари, за шести е важно забавлението… и прочие

Затова днес решихме да ви покажем какви емоции и отношения и любов ще ви носи всяка една зодия. Даже с лека доза егоизъм – тя на вас, без задължението и вие на нея. А съвместимостта този път ще си определите сами – според вашите лични и индивидуални потребности и разбирания.

Източник: За Жената