8 Страхотни Тайни Функции На Телефоните, За Които Малко Хора ЗнаятНе е тайна, че животът става по-лесен, когато имаш телефон в ръката си. Различните приложения са полезни и ви спестяват ценно време в различни ситуации. Любимият ви притурка обаче има много функции, които все още не сте открили или чували.

Колегите от „Bright Side“ събраха някои интересни настройки на телефона, които ще направят вашето устройство да работи по-продуктивно.

8. Бързо зареждане

Ако батерията на телефона ви е ниска и нямате много време да чакате, режимът самолет е най-добрият вариант. Батерията ви ще се зарежда много по-бързо от обикновено.

 

7. Изтрийте незабавно текста

Не, не е нужно да държите бутона backspace и да чакате. Собствениците на iPhone и iPad могат да използват функцията Shake to Undo, за да изтрият незабавно целия текст, който току-що сте написали. Просто разклатете телефона си и докоснете Отмяна. Така се случва магията.

6. Спрете изскачащите реклами

Тези досадни реклами се появяват неочаквано, когато използваме различни приложения. Има лесен начин да прекратите изскачането на рекламите: превключете устройството си в режим Самолет и се наслаждавайте на любимите си приложения без прекъсване.