7 Полезни Функции На Вашия Смартфон, Които Не ИзползватеСъвременните мобилни телефони имат много функции: те ви позволяват да звъните на някой в другия край на света, да изпращате съобщения до всичките си приятели само за няколко секунди и да сърфирате в интернет. Това обаче едва ли е пълен списък на това, което устройството ви всъщност може да прави.

Само за вас открихме и проверихме 7 умни трика, които вероятно не сте знаели, че можете да правите с вашия смартфон.

1.Направете подслушващо устройство

С помощта на прости манипулации, които по силата на всички природни закони, могат да превърнат телефона ви в истински “бръмбър” или бебе монитор. Принципът на работа на такъв механизъм е изключително прост. Оставяте телефона на желаното място, настройвате опцията за автоматичен отговор, след това си позвънявате и слушате от разстояние.

2.Заключване на телефона

Да, и тази функция може да бъде полезна за вас. Например, ако вашият телефон е откраднат и не искате крадецът да го използва. Факт е, че всеки телефон има сериен код, състоящ се от 15 цифри. Можете просто да се обадите на оператора, да продиктувате този сериен номер и телефонът ви е изключен завинаги. Между другото, ако започнем да използваме тази тайна, се губи смисъла крадците да го правят! Съветваме ви да разберете серийния номер на телефона ви точно сега, като въведете простата комбинация – * # 06 #.

3.Микроскоп

Това е невероятно, но в по-голямо приближаване да се разгледат най-малките детайли на света, не е нужно да се харчат пари за скъпо оборудване. С помощта на малък обектив, който можете да намерите на всяка лазерна показалка и мобилен телефон, можете да правите снимки с голямо приближение лесно и интересно.Извадете малкия обектив от лазерната показалка и закрепете за камерата на телефона и така ще получите ефекта на микроскопа!loading…