6 Признаци, Че Сте Открили Сродна Душа.Последното Ще Ви ИзненадаМного е лесно да се намери обща позиция с повечето хора. Но да се “вместиш” в най-високия смисъл на думата е невероятно трудно. Такова съвпадение се нарича намиране на духовен партньор, което се случва няколко пъти в живота, ако изобщо се случи.

Ето как да разпознаете сродната душа:

1.Сродната душа не е същото като истинската любов

Сродна душа, любим, съдба, истинска любов… тези понятия не са синоними. Сродната ви душа може да е приятел, роднина, любовник или дори колега, когото познавате отскоро. Понякога само един поглед, една усмивка и един разговор са достатъчни, за да осъзнаете, че сте свързани с някого на духовно ниво.

2.Сякаш се познавате от векове

Вероятно най-сигурният признак, че сте срещнали своята сродна душа, е чувството, че се познавате от стотици години. Независимо каква е разликата в годините ви, дали сте от една и съща националност, дали изповядвате една и съща религия – с този човек усещате лекота, защото знаете, че ви разбира. Може би сте били заедно в предишен живот? Кой знае.

3.Имате едни и същи ценности

Може да имате различен вкус за дрехи, храна и други подобни неща, но що се отнася до принципите и ценностите ви – вие вярвате в едни и същи неща. Разбирането ви за света е много сходно.

4.Ефектът на огледалото

В сродната ни душа можем да видим отражението на нашия вътрешен свят. Причината да се разбирате така добре е, че вие си приличате толкова много.