5 ТОП съвета, които да ви помогнат да изглеждате невероятно на плажа (Снимки)

Подготовката за летния сезон започва по различно време за всички. За някои тя започват няколко месеца по-рано във фитнеса, докато други се опитват да скрият излишните килограми в пясъка. Истината е, че можете да изглеждате невероятно на плажа, независимо колко „готови“ се чувствате.

1. Бански

Когато избирате бански костюм, не забравяйте визуалните ефекти. Дори и най-малките подробности са от голямо значение.

Вертикалните линии на костюма правят визуално силуета ви по-дълъг.
Бикините с висока талия прави краката ви по-дълги.
Кръглата и V-образна форма на горнището прибират раменете.
Слоевете на бански костюмите добавят обем. Ако имате стегнати бедра и широки рамене, изберете бански с пластове.

Когато се опитвате да скриете излишните килограми, не носете бански костюм със светъл цвят.

Ако имате широки бедра, насочете вниманието си към горната част на тялото с декоративни елементи.

2. Цвят и принт на бански костюм

Правилно избраният цвят може да добави баланс за всяка фигура. Използвайте тъмните цветове за местата, където искате да прикриете нещо и светли, за местата, където искате да подчертаете нещо. Например, яркото горно и тъмно долно са идеални за момичета с широки бедра, малки гърди и здрави рамене. Има друго правило, което не бива да забравяте – хоризонталните линии добавят обем, а вертикалните ви правят визуално по-слаби.

3. Шалове

Известно е, че шалове могат да скрият несъвършенствата на всяка фигура. Но това важи само ако ги носите правилно. Ако имате паласки, завържете шал над талията, ако сте слаби, завържете над бедрата. Също така е важно да обърнете внимание на принта. Ако имате по-широки бедра, избегнете по-големи отпечатъци, докато за по-слабите дами, средните размери на принта са чудесни.

4. Модни аксесоари

Малките детайли могат да отклонят вниманието от несъвършенствата. Тези аксесоари могат да бъдат чанта или очила с интересен дизайн и цвят. Просто не прекалявайте. Няколко модни аксесоари са достатъчни, за да изглеждате добре. Ако не сте доволни от външния вид на косата си, винаги можете да я скриете с шапка.

5. Кърпа

Кърпата, на която лежите на плажа, също може да ви помогне във визуалните ефекти. Ако искате да изглеждате по-слаби, вземете голяма, широка и дълга кърпа.

Източник: За Жената