5 неща, които НИКОГА не трябва да казвате на приятелките си за мъжа до вас!

Знаем, че всяка от нас, мили женички, умира да споделя, да пообмени информация, дори да поклюкарства. Ами какво да се прави, отдавна е казано, че силата на слабия пол е в езика. Какво обаче е по-добре да премълчим за мъжа до нас, дори пред приятелките ни.
1. Месечният, годишният и многодишният доход на мъжа
Всеки разполага с различни финансови възможности. Едни мъже работят с години, но не ги повишават, а друга дори само след една година, получават увеличение на заплатата. Тя обаче, както и други източници на доходи, е по-добре да останат в тайна. Ако разкрием колко взима мъжа до нас, приятелките ни ще стигнат до до един от двата извода – или че сме намерили мъж без възможности или пък ако е заможен, че само това ни интересува в него

2. Заболявания, които е имал или има

Мъжете не обичат да ги считат за слаби и болни. Дори когато наистина не са добре със здравето, предпочитат това да се знае от тесен кръг близки хора. Здравословното състояние на мъжа е нещо, което пряко влияе на стандарта на живот на семейството, затова той би се почувствал много неприятно, ако разбере, че сте обсъждали негов здравословен проблем и то зад гърба му

3. Колко са несъобразителни роднините му

Добре де, всички знаем, че родата на мъжа е по-особена, особено жените в нея, но като се замислите и вашата не е съвършена. Всеки има проблеми в семейството, но ако вие говорите само лошо за неговото, това рано или късно ще стигне до неговите уши, а и приятелките ви ще решат,че или само мрънкате и се оплаквате, или че наистина не сте извадили късмет.

4. Че е имал любовна афера

Ако има такава в момента и търсите подкрепа на приятелката си, това е нормално. Но да разказвате за негово прегрешение отпреди 2 години, няма смисъл. Щом сега сте заедно, това би означавало че или сте му простили и сте направили компромис, за да сте заедно, или че сте малодушна и ви липсва самоуважение щом продължавате да сте с него. И в двата случая, да разказвате за това е унизително и за двама ви.

5. Интимни подробности

Размер, предпочитана поза, скрити фантазии – тези подробности просто нямат място в разговорите ви по женски. Не е необходимо за това да знаят приятелките ви, колкото и да сте близки. Представете се как бихте се почувствали вие на следващата обща вечеря с приятели, ако мъжът ви споделяше с другите момчета подобни подробности за вас.

Източник: vsyakajena