3 Нацепени лимона в сол променят енергията в дома. Чистят всичко негативно

Всички сме го чували, но малко от нас му отделят нужното значение. Нашият живот се управлява от енергиите около нас — това е абсолютен факт. Те влияят върху семейното ни положение, финансовото ни състояние, здравето и щастието като цяло. В днешният напрегнат свят ние сме бомбардирани от негативна енергия през целия ден. На работа, в града, в къщи – всички се сблъскваме с познати и непознати „кисели“ хора, които проектират своите проблеми върху вас и нарушават енергийният ви баланс.

Ето няколко изумителни методи, които ще пречистят негативната енергия от вас и вие ще се събудите „чисти“ като бебе на сутринта.

Първият трик е повече от елементарен. Нарежете  2-3 зелени лимона и ги поставете в чиния със сол. Ето така:

Сложете чинията на нощното шкафче преди сън. Изпаренията от лимона са подсилени от солта, а те са най-мощният „чистач“ на негативна енергия. Само дишането на приятния аромат и наличието му във въздуха ще подейства като баня за вашата енергия.

Другият изумително ефикасен трик е, сварете корите на тези лимони в дъждовна вода. Поставете водата в съдове в различни точки във вашия дом. Това ще пази негативните енергии надалеч. Може да си направите амулет от сварените кори, и да го носите на врата си. Това ще ви предпазва в ежедневието.

Трудно е да повярвате, но когато изчистите тялото си от негативни енергии всичко във вашия живот ще потръгне и ще се промени за по добро. Ще имате по-добри връзки с околните, ще сте по успешни във финансово отношение и ще сте по здрави.

Източник: bradva