16 Яки Изобретения, Които Ще Ви Отведат До БъдещетоУчените никога не престават да ни учудват с изобретения, които очароват и предизвикват желанието да ги получим точно сега.

Открихме 15 иновативни идеи, които вече са в магазините или скоро ще бъдат там.

15. Левитираща лампа за бюро

Flyte е безжична крушка, плаваща във въздуха над малка дървена основа, в която са вградени магнити. Тази лампа вече се използва активно, защото отнема изненадващо малко енергия: ако е включена в продължение на 6 часа на ден, лампата може да работи за 22 години.

14. “Интелигентно” яке с вграден нагревател

Flexwarm якета имат специални нагревателни елементи, изградени на гърба, гърдите и зоните на китката. С помощта на специални сензори можете да регулирате топлинната мощност в съответствие с вашите желания. Полезно откритие, което ще бъде оценено не само от активните спортни фенове.

13. Повърхностни стерилизатори

Устройството Kitchen Sanitizing Wand използва ултравиолетови лъчи, за да унищожи до 99% от вредните бактерии и микроорганизми от всякакви твърди повърхности. Изглежда, че мечтата на всички домакини се е сбъднала: сега кухнята ще блести с чистота и чистота.

12. Пилотни безжични предаватели за слушалки

Веднага след като вмъкнете тези малки слушалки в ушите си, те започват автоматичен превод на избрания в настройките език. И всичко това без да се свързвате с мрежата. Така че днес вашите пътувания стават още по-лесни и интересни.