14 Знаменитости, Които Са Се Борили Със Зависимостта И Са Я ПобедилиМоже би един от най-лошите проблеми, с които човек може да се сблъска, е зависимостта от наркотици или алкохол. И звездите не са изключение: те са също толкова изложени на риск, колкото и всеки друг.

Днес колегите от “Bright Side” представя списък със знаменитости, които са успели да се променят и да се отърват от лошите навици!

1.Анджелина Джоли


„Пробвала съм почти всички вещества в света. Истина е, че за мен времената бяха доста мрачни,“ Трудно ни е да повярваме, че това са думи на една от най-красивите жени на планетата. Но биографията на Анджелина е свидетелство, че тя е имала доста трудни периоди, страдала е от анорексия и депресия. Актрисата успява да се излекува преди започването на снимките на филма „Лара Крофт“.

2.Робърт Дауни Джуниър

Когато е бил тийнейджър, Робърт е имал всички шансове да успее – той произлиза от семейство, което е известно в Холивуд. Но той не издържа на напора на славата и се поддава на слабостите си, което води дори и до проблеми със закона. Той прекарва 16 месеца в затвора, а след това се лекува в клиника за зависимост. Днес актоьрът може да се похвали с прекрасни роли и кариера, а зависимостта му е в историята.

3.Адел


В началото на кариерата си Адел се притеснявала как ще изглежда на сцената и алкохолът ѝ вдъхвал кураж. „Веднъж бях толкова пияна, че забравих текста на собствената си песен“, признава тя. През 2009-та година Адел се сблъскала с последствията от алкохола, които довели до проблеми с гласа и операция. След това тя престанала да пие и започнала да води здравословен начин на живот.loading…