12 Странни Съвети, Които Всъщност Могат Да Ви Помогнат Да Станете По-КрасивиИнтернет е пълен със съвети как да станете привлекателни и да се доближите до целта си за постигане на този звезден външен вид. Все пак не всичко се оказва полезно.

Колегите от “Bright Side” наскоро попаднаха на някои особено странни житейски трикове, които ни оставиха наистина изненадани.

1.Използвайте бира за здрава коса.

Бирата съдържа такива полезни компоненти като пивоварна мая, хмел и малц. Тя е богата на витамини и минерали, които подхранват косата ни отвътре. Можете да използвате бирата като изпитано подхранване.

За да направите това, разредете бирата с вода в съотношение 1: 1 и изплакнете косата с получения разтвор след измиване. Блондинките се съветват да използват светли бири, за да избегнат промяна на тона.

Можете също така да използвате бира като основа за подготовка на маски за коса.

2.Използвайте бебешки прах, за да създадете ефект на фалшиви мигли.

-Покрийте миглите си с един слой спирала.
-Нанесете от бебешкия прах върху миглите.
-Нанесете върху вашите мигли друг слой спирала. Voila! Едно просто и евтино решение за постигане на ефект на фалшиви мигли!

3.Използвайте коректор, за да създадете ново очертание за устни.

Ако имате естествено замъглено очертание на устните или ако устните ви изглеждат твърде малки, за да носят тъмни червила, не се отчайвайте. Можете лесно да коригирате ситуацията с помощта на коректор.

Проследявайте очертанията на устните си с коректор, “изтривате” естествените очертания и след това направете защриховането.
-Когато коректора изсъхне, вземете ярък молив и изчертайте нова линия на устните, леко надвишаваща естествената. Опитайте се да не направите устните си твърде големи.loading…