Тези хора татуираха лицето си, но ужасно съжалиха, като видяха резултатите..

Татуировките са един от най-добрите начини за изразяване на индивидуалността и творчеството.Татуировката за лице е най-важната, тъй като тя винаги е видима и не може лесно да бъде скрита. Това става още по-неудобно, когато произведението е неуспешно…

1.Най-малко човекът отдясно положи някакво усилие в дизайна си, а човекът отляво очевидно искаше лицето му да бъде синьо и зелено.

2.Единственият начин тази татуировка да се счита за добра идея е, ако тя е част от някакъв цирк

3.Докато можете да имате толкова неудобни татуировки върху тялото си, където могат да бъдат покрити с дрехи, трябва да се уверите, че татуировката, която ще получите на лицето си, е много добра. В противен случай ще свършите с такава каша.

4.Когато една татуировка не е достатъчна, за да покаже индивидуалността ви, е по-добре да получите няколкостотин.

5.Да станеш жива реклама за порнографски сайтове може и да не е най-доброто решение в живота…

6.Няма да е лесно да забравите това запомнящо се лице, макар че очевидно прави всичко възможно, за да скрие лицето си под тази качулка.

7.Това, което е тъжно тук, е, че това момиче ясно знае как изглежда добрата татуировка, тъй като тя има една на шията си. Все пак тя успя да избере тези жалки произведения на изкуството за най-ярката й черта – лицето си.

8.Това е важен урок за това как не бива да позволявате на малко дете да проектира вашите татуировки за вас, особено когато те ще бъдат постоянно изложени на лицето ви.

9.Ако губите косата си, има няколко опции за вас. Този човек съвсем очевидно си помисли, че най-доброто нещо, което трябва да направи, е да татуира фалшива линия на челото си.

10.Може би тези 15 000 долара, които е платил, за да има татуировка “Мит Ромни” на главата си, си заслужава да стане постоянна републиканска партийна реклама.

Източник: lolwot.com

Превод: otgovora.com