10 Тайни На Заведенията За Бързо Хранене, Които Персонала Никога Няма Да Ви КажеВсеки съвременен човек знае коя е бързата храна. Темпото на съвременния живот насърчава хората да ценят скоростта, леснотата и наситения вкус.
Колегите от “Bright Side” хвърлят светлина върху триковете, използвани от ресторантите за бързо хранене. По-добре е да не прибягвате твърде много до този тип храна.

 

10. Най-доброто време за бързо хранене.

Перфектното време, за да отидете на място за бързо хранене, е по време на така наречените “натоварени часове” (време между 11:00 и 13:00 и периода между 18:00 и 20:00 часа). Не е лесно да намерите маса, но това е времето, когато се сервира прясна храна.

9. Ако искате пресни пържени картофи, поръчайте ги без сол.

Френските пържени картофи се осоляват веднага след като се приготви цяла партида, а персоналът ще трябва да направи нови, несолени специално за вас.

8. Миризмата от кухнята е част от маркетинговата стратегия.

Преминавайки от някое място за бързо хранене, е трудно да се съпротивляваме на изкусителната миризма на вкусна храна. Това се случва по някаква причина. Много ресторанти се опитват да се уверят, че миризмата на готвене достига до носовете на хората навън. Някои места оставят кухненските си врати отворени по предназначение.loading…